15K koşu ayakkabı önerilerinizi bekliyorum

Merhaba forumda yeniyim. Yaklaşık 5 senedir 10k koşuyorum. Artık mesafemi arttırmak istiyorum. Adidas supernova al mıştım en son gayet memnun kaldım. Ama ayakkabım eskidi. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

1 Beğeni

Bütçe beklenti nedir bilemiyorum ancak bulunabilirlik ve fazlaca referansı olarak, Nıke Pegasus serisine bir göz atmanızda fayda var. Pegasus 35/36 deneyimledim şuan için 35 ile devam ediyorum. 15k ları yeni yeni koşan biri olarak gayet memnun olduğumu belirtebilirim. Daha güncel modelleri de mevcut ancak şu aşamada bütçe, görece, basış şekli, yol arazi tipi gibi detaylarda kaybolmanızı istemem.
Not olarak belirtmemde fayda var, rutin olarak koştuğum parkta çim sulama esnasında mavi ıslanan boyalı zeminlerde fena kayma yapıyor, yağmurlu zeminde bu yok, bunun haricinde kayma konusunda bir sıkıntı yaşamadım.

1 Beğeni

Çok teşekkürler. Bütçe 2000-3000 arası. Genelde yolda koşuyorum. Genelde topuktan oluyor basışım. Eskiden yabancı bir sitede runnerworld.com da ayakkabı seçimi için uzun bir anket vardı. Supernova ayakkabıyı da ordan bulup almıştım. Ama anketi kaldırmışlar.

1 Beğeni

Bir ayakkabı modeli tavsiye edemeyeceğim ama gördüğünüz ayakkabılar hakkında Runrepeat 'deki oylamalara ve yorumlara bakabilirsiniz.

5 Beğeni

Kaynak gösterdiğiniz sayfada Brooks Ghost 14 model bir koşu ayakkabısı modeli gördüm.İlk defa duydum bu modeli.100 üzerinden 92 gibi bir puan almış.Acaba Türkiye’de satılıyor mudur?Ülkemideki kullanıcı yorumlarını merak ediyorum açıkçası

Brooks’un Türkiye’de distribütörü yok, anca yurt dışı sitelerden, amazon.com.tr’den gümrük farkını otomatik ödeyip filan alabilirsiniz.

Ghost serisi En meşhur serisidir evet. Çok güzel ayakkabıdır.

Brooks dışında Türkiye’de olmayan Saucony ve Altra da çok iyi ayakkabılardır.

3 Beğeni