15. Uğur Mumcu Yol Koşusu (2026)

Uğur Mumcu Yol Koşusu 25 Ocak 2026 tarihinde koşulacak. Kayıtlar App Hurra uygulaması üzerinden yapılacak. Kontenjan 1500 kişiyle sınırlı. Bu yıl 600 TL kayıt ücreti ödenmesi gerekiyor. Geç kayıt ücreti ise (1 Aralık - 15 Ocak) 900 TL.

Team Kronos instagram sayfasında kayıtların açıldığı belirtilmiş, App Hurra üzerinde ise kayıtların 11.10.2025 tarihinde açılacağı yazıyor. Kaynak

7 Beğeni

Koşu sahile alındığından beri kayıt olamayanlar epey bi söyleniyordu. Şimdi rahatlıkla kayıt olabilirler ama bu kez de kayıt ücreti konusunda söylenebilirler :slightly_smiling_face:

Benim için en unutulmazlardan biri kar altında koşulan 11. Uğur Mumcu koşusuydu.

3 Beğeni

kayıtları kaçırdım ama çok katılmak istiyorum. katılamayan olur ise ücreti mukabilinde yerine katılabilirim tabi bu da mümkünse.

3 Beğeni

Niye 1500 katılımcı ile sınırlı ki koşucu sayısı artıkça bir koşucunun maliyeti düşer. Organizasyonlar katılımcı sayılarını artırmaya çalışırken büyümeye müsait bu koşu frenleniyor.

4 Beğeni

Bence de 1500 katılım kontenjanı bu yarış için çok anlamlı değil şu anda.

Geçmiş yıllarda ücretsiz bir yarış olduğu için sağlanan imkanlar (kit içeriği,finisher imkanlar vb) nedeniyle koyulan 1500 sınırı manalı oluyordu.Bu sene ücretli olunca bu kapasitenin(parkuru,finish-start bölgesini iyi bilen biri olarak) oldukça düşük olduğunu düşünmekteyim.Daha iyi bir organizasyon ile gelenekselleştiğini düşündüğüm bu yarışın çok daha iyi yerlerde olacağını düşünmekteyim…

3 Beğeni

geçen yıl sanırsam 2.kez kayıtlar açılmış umarım bu senede aynısı olur.

4 Beğeni

2025 yılında 2024’de kayıt yaptırmış gelmemiş olanları kayıttan düşüp yeni kontenjan açacaklarını söylemişlerdi kayıt olup gelmeyen 471 kişi iken bunlardan 348 kişinin tekrar kayıt yapıldığı fark edilip kayıttan düşülüp 348 kişilik kontenjan açmışlardı daha sonra instagram çekilişiyle gelemeyeceğini bildirenlerin yerine 18 kişi daha kayıt yaptırabildi.2025 koşusunda dns 290 2025 koşusu ücretsizdi 2024 koşusuna gelmeyenleri ücret ödemedikleri için safdışı etmek görece kolaydı ortada şimdi ödenen bir ücret var kaldı ki bu kararı alabildin 290 kişi içinden tekrar kayıt yaptırmayan kaç kişi çıkar ki. Gelemeyeceğini bildirenlerin yerine geçen seneki gibi küçük bir çekilişle kontenjan dağıtırlar. Kayıt olamayanlar için kontenjan artırılması yeni kontenjan açılması için sosyal medya yoluyla telefonla darlamaktan başka çıkar yol göremiyorum.

3 Beğeni

merhaba arkadaşım yurtdışında ve hastalandığı için koşuyu kacıracak mış

eğer onun numarasıyla koşmak isterseniz haber veririm ona…

5 Beğeni

Koşu fotoğraflarının linki var mı ?

4 Beğeni

Instagram’da Mestan Hoca’nın yarışta gerçekleşen bir olayla alakalı videosunu izledim. Çok ciddi durumlar bunlar. Umarım olay sonrasında kayıtlar, fotoğraflar vb. bir yolla şahısların tespiti sağlanabilir.

3 Beğeni

Bu yaşanan olaya çok şaşırdım. Kayıtları sonuna kadar açık veya sınırsız kontenjanlı bir yarış da değil bu üstelik. Yani gerçekten koşmak isteyen insanların, koşmak adına kayıt olmak için çaba sarf ettikleri, kayıtların bir iki saat içerisinde kapandığı bir etkinlik. Burada da böyle şeyler oluyorsa vay halimize.

4 Beğeni

Çok şaşırdım ve üzüldüm.

Yorumları okuyunca.. meğer kadın koşucular yarışlarda neler yaşıyormuş öyle…

Bu olayda benim anlamadığım ortalama 1 saat süren yarışta ‘yarım saat boyunca’ devam eden sözlü tacizlerin bir Allah’ın kulu tarafından farkedilmemiş olması… Çelmeyi takacak biri yok muydu?

Bu kadar uzun süren bir takip varsa yarış fotoğraflarından tespiti çok rahat yapılabilir bu arada.

3 Beğeni

1178 bitiren(849e 329k) 22(13e 9k) dnf 399(270e 129k) dns 1 dq koşu ücretli olunca gelmeyenlerin sayısının azalması gerekmiyor muydu. Taciz olayıyla ilgili toplu olarak koşmak daha güvenlikli değil miydi görevlendirilen polislerimiz ne yapıyordu. Ücretsiz olsaydı ücretsiz ya ipini koparan geliyor muhabbeti yapılacaktı.

Fotoğraflar

İsa isbir

8 Beğeni

Fısıltı gazetesi yoluyla öğreneceğiz artık

5 Beğeni