10 Bin TL Bandında Akıllı Saat Önerileri

Herkese selamlar, uzun zamandır hem koşularım için hem de günlük hayatta da kullanabilirliği açısından Apple Watch kullanıyorum. Ancak arazideki GPS sorunları canımı sıkmaya başladı. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Ek olarak, öğrenci olduğumu da belirteyim yani öyle Garmin fenix 7 vs alacak durumum ne yazık ki yok :smiley: . Forumda saatini koşu sevdalısı bir öğrenciye satmak isteyen veya önerisi olan herkesin fikrine açığım. Başlıkta kafamdaki maksimum fiyatı belirttim sıfır veya ikinci el olması önemli değil. Şarj konusuna da çok takılan biri değilim Apple Watch’dan kalma alışkanlık her gün şarja takarım. Kaliteli GPS’e sahip iyi kötü optik nabız ölçümü fena olmayan beni bir süre idare edebilecek ne varsa kabulüm :slight_smile: .

Dipnot: Bu yurtdışından vergi olayları artmadan önce Coros Pace 3 gönlüme taht kurmuştu ancak ben bütçeyi ayarlayana kadar malumunuz vergiler tavan yaptı. Bu konuda da fikri olan varsa çok iyi olur.

Dipnot2: Decathlon’un Coros ile ortak yaptığı bir saat varmış. Bu saat hakkında da çok bilgi bulamadım kullanan varsa o konuda da bilgilendirebilirse çok iyi olur.

Teşekkürler.

1 Beğeni

Şuna baksana, nasıl olur?

2 Beğeni

Bu saatle ilgili çok büyük ikilemdeyim. İnternete yazdığımda herkes bu fiyata süper olarak incelemiş ama reddit kullanıcıları uzun süreli kullanımda GPS ve optik sensör konusunda rezalet olduğunu ve GPS’in koşarken bir anda kaybolup daha sonra bağlandığını falan yazmışlar. @spinodal 'ın yazdığı gibi ilk başlarda çok iyi ancak zamanla sorun çıkardığından bolca bahsedilmiş. Hal böyle olunca da kararsız kaldım iyice.

1 Beğeni

Yorumlar eski veya bir güncelleme ile düzelmiş olabilir.Olmayabilir de.
Polar saatlere de bakabilirsin.

Aslında direk ikinci el kategorisindeki yakın zamanlı saatlere bakabilirsin.Kasım indirimlerine ne kaldı, beklenebilir de.

1 Beğeni

Sıfırı saçma bir şekilde aşırı pahalı olsa da temiz 2.el Huawei gt runner bakabilirsin. Şarj tüm özellikler açık haftada ortalama 3 koşu ile birlikte yaklaşık 1 haftayı çıkarıyor. Bilekten ölçümde benim kullandığım garminlerden daha tutarlı ölçüm yapıyor. GPS olarak ben futbol sahasında koşuyorum 8-10 km lik koşularda garminle arasında çok ufak farklar çıkıyor (100 m) tabi hangisi tam doğru bilmiyorum :slightly_smiling_face: tabiki verdiği koşu verileri garmin kadar fazla değil ama amatör olarak fazlasıyla iş görür. İnşallah gönlünüze göre iyi bir saat bulursunuz.

1 Beğeni

Merhaba.

Garmin Forerunner 955’i inceleyebilirsiniz. İyi bir pazarlıkla bütçeniz dahilinde temiz bir ikinci el bulabilirsiniz.

1 Beğeni