İster ders çalışmak için masanın başına geçmek olsun, ister resim yapmak, ister spor… Hayatın her alanında o konfor alanından çıkıp, “yapamam” dediğin ne varsa onun üzerine gitmen gerekiyor.
Ben bugün kendi sınırlarımı Isparta - Burdur yolunda asfaltı döverek aşarken; aslında sana şunu demek istiyorum: Sen de kendi hayatında neyi yapamıyorsan, neye cesaret edemiyorsan bugün onun üzerine git.
Bu izlediğiniz video, gelecekte yapacağım çok daha büyük ve çok daha zorlu işlerin sadece ilk aşaması, bir uyanış provası. Asıl büyük meydan okuma beni bekliyor, bu daha başlangıç!
Takip etmeyi, beğenmeyi, yorum yapmayı ama en önemlisi kendi sınırlarını aşmayı unutma.
Merhabalar. Can ı gönülden kutluyorum sizi. sağlıkla hepsini başarmanız dileğiyle.
Umarım Mersin-Antalya arasını da aynı hevesle keyifle macerayla bitirirsiniz. en uzun parkur, en manzaralı parkurdur.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim çoğu rota şuandan hazır fakat tabikide hepsi 30-40 km olmayacak ve 1 günde bitmeyecek. Uzun rotalar için 2-3 gün alacak şekilde gerçekleşecek şuan hali hazırda beni sürekli takip edebilecek bir ekibe sahip değilim uzun parkurlar bu ekip desteği ile gelecek.
Tebrik ederim, mesafeye takılmamak gerekiyor, bir çok kişinin aklındaki şeyi gerçekleştirip çekip editleyip yüklemişsiniz bravo. 5 yıldır Adana-Antalya yapmak istiyorum ama nasip olmadı en fazla Adana-Tarsus’a vakit ayırabildim Bir gün Trans America gibi Trans Türkiye versiyonlarının da fazlalaşması dileğiyle.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim.Mesafe olarak ilk etapta kısa seçilmesi hem pilot bölge hem de beni takip edenlerin ailemin olması hepimiz farklı şehirde yaşıyoruz o yüzden araç takibi yapacak kişi bulması fazlasıyla zor oluyor. Sizlerinde belirttiği gibi adana- Antalya yerine büyük ihtimalle mersin-Antalya olacak umarım gerçekleşirse beraber koşabiliriz.
İster ders çalışmak için masanın başına geçmek olsun, ister resim yapmak, ister spor… Hayatın her alanında o konfor alanından çıkıp, “yapamam” dediğin ne varsa onun üzerine gitmen gerekiyor.
Serinin ikinci videosunda araçla beni takip edecek ve güvenliğimi sağlayacak kimseyi bulamadığım için; projeye pes edip küsmektense tek başıma koşabileceğim kısa ama zorlu bir rota olan Manisa - İzmir yolunu seçtim.
Sen de kendi hayatında neyi yapamıyorsan, neye cesaret edemiyorsan bugün onun üzerine git.
Son 20 km’de bana eşlik eden Ferdi abiye rotayı planlarken İzmir’de yaşadığı için güzergah hakkında sorular sordum. Kendisi tek olduğumu anlayınca hiçbir bahane üretmeden beni tek bırakmamak için projeye katıldı. İyi ki geldin Ferdi abi teşekkür ederim
Bu izlediğiniz seri, gelecekte yapacağım çok daha büyük ve çok daha zorlu işlerin sadece ilk projesi, bir uyanış provası. Asıl büyük meydan okumalar beni bekliyor, bu daha başlangıç!
Takip etmeyi, beğenmeyi, yorum yapmayı ama en önemlisi kendi sınırlarını aşmayı unutma.
BU PROJE KOŞU İLE İLGİLENENLERİN DESTEKLERİ İLE BÜYÜYECEK TÜRKİYE’DE İLK DEFA YAPILAN BİR PROJE
İlerleyen zamanlarda her şehirde birilerinin belirli yerlerde bana katılması beni daha çok mutlu eder. Proje için ego yok birlik var.