Yeni Trail Koşucusu İçin Ayakkabı Tavsiyesi(3 Seçenek Var)

Merhaba ,

Gerçekten Eskişehir’de ayakkabı çeşitliliğinde sıkıntı var. İnternetten her şey geliyor ama deneme eline alıp hissetmek başka bir şey. Standart ayaklara sahipsen popüler ayakkabılar sana da uygun gelebilir.

Kendi tecrübem ben Adidas boost kullanıyorum. Yol ayakkabısı ama hafta sonları ormanda yada patika yollarda koştuğumda bana hiç sıkıntı çıkartmadı. İlk çakıllı taşlı bir yolda koştuğumda ayakkabının altının buna dayanmayacağını düşünmüştüm çabuk yıpranacağını ama öyle olmadı. Normalde 800 km koşulmuş bir yol ayakkabısı taban ömrünü doldurur ama pırıl pırıl kalır. Benimki ise yine 800 km çıkarttı ama parlamıyor hakkı verilmiş gibi duruyor. Bu ay sapanca ultra katılmayı planlıyorum onda Adidas boost kullanacağım. Sorun yaşamazsam ayakkabı değiştirmeyi düşünmüyorum.

Yalnız ben Eskişehir de Osmangazi üniversitesi arkasında ormanda ve stabilize yollarda koştum. Kapadokya tecrübem hiç olmadı. Kapadokya koşusun tarihine daha çok var. Eğer düzenli antrenman yaparsan zaten o tarihe kadar iki tane ayakkabı alman gerekiyor. Bu da sana deneme yanılma için şans veriyor.