Yarış Takvimi 2024-25

Evet, patron sonunda çıldırdı. :see_no_evil: 2025 takvimine başlandı, şimdilik Nisan ayına kadar da güncel. Şimdiden hayal kurmaya başlayabilir, plan yapabilirsiniz.

2025 takvimi, 2024’ün hemen altında yer alıyor.

Keyifli antrenmanlar.

Run.Bo’lar adına,

31 Beğeni

Çalıştığım işyerinde eğer tamamladığınız yarışları insan kaynakları ile paylaşırsanız; şirkette email ile duyuru yapıp tebrik ediyorlar. Hatta bir kere dereceye girdiğimde hediye çeki bile vermişlerdi. Koca şirkette halihazırda 2-3 koşucu olduğu için şirket açısından hoş bir durum oluyor. Bunu gören bazı istekliler de bazen göbeklerini kaşıyarak yanıma gelip “Ben de koşucam! Hangi yarışlar var?” diye soruyorlar. (Dakika bir gol bir. Birader önce antrenman yapsaydın bir deneseydin :roll_eyes:) “Bir bakıp bana söyleyiversene zamanı gelince” vs (sanki benim görevimmiş gibi) diyorlar. İşte o anda şaaak diye sizin yarış takvimini açıp “Buradan bakabilirsin!” diyorum. :smile: Her açıdan büyük hizmet. Çok teşekkür ederiz. Ufak not: track change’li olması da efsane olmuş. :nerd_face: :star_struck:
Bence eğer bir cennet varsa; böyle emek veren insanlar oralara gidecek. :innocent: :pray: Saygılar, sevgiler.

11 Beğeni

Her şey süper ama insanoğlu hep fazlasını istiyor @bikeg
Artık yenilenmiş format, filtreleme gibi özellik eklemeleri bekliyoruz :face_with_peeking_eye:

6 Beğeni

Notion websitesi özelliğini yayınladı.

siteye adepte edilip daha kullanıcı dostu bir hale getirilebilir.

ben hızlıca minnak çok primatif bir şey karaladım

4 Beğeni