Saat tavsiyesi yardim

Merhaba pace takibi için bir saat almak istiyorum butcem 3 4 bin lira civarı ama muhakkak bunu al dediğiniz saatleride degerlendiririm. Fakat bu saatte benim için olması gereken en önemli özelliklerden birisi ileride göğüse takilan bandlerden aldığımda(garmin hrm dual düşünüyorum) bunu saat ile senkronize edebilmem. Saatlerin koşu esnasında nabız olcumlerini doğru yapamadığını biliyorum ve ileride bu yüzden bir band alarak saatin nabız ölçerini iptal edip bandden veri almak istiyorum. Bu isteklerim dahilinde hangi saati tercih etmeliyim?

1 Beğeni

3 Beğeni

Tesekkurler. forumdaki cogu guncel tavsiyeleri okudum. Fakat istedigim özellikte olup olmadigina emin olamadim.

1 Beğeni

Genel olarak polar ignite yorumum yukarıda. Güzel özetlemişim :upside_down_face: Piyasada satılma durumu olmayabilir. 2 ve 3 versiyonları satılıyor.Amazonda polar vantage m2 versiyonu vergilerle 6000TL civarı.

Yine polar saat modellerni karşılaştırabilirsin, versiyonlar arasında yenilikler olabiliyor.

İmkanın varsa Coros 2 veya 3 yurtdışından aldırılabilir.

Poların avantajı, örnek olarak garmin 200 dolarlık saat 6000 TL olması gerekirken 9000 TL iken, polar 200 dolarlık saat 6000 TL yerine 6400TL.Yine poların sitesinde bir ay önce iyi bir indirim vardı, kasım, black friday vs indirimleri sadece bu saat için değil diğerleri için de beklenebilir.

Amaç sadece koşuysa (crosfit özelliği var, akıllı saat özelliğini kullanmıyorum) işini görür, yüzmekse dokunmatik saat ıslak elle birşey algılamıyor.

Yine çevrende koşan varsa saatlerini dene veya strava kayıtlarına bak.Ben fenix 7 jammer sorununu dual bnd teknolojisiyle çözer diye düşünmüştüm ama her zaman çözemediği stravada gördüm.

Not:polar ignite 3 gps değerleri iyi değil ama sony gps çip güncellemesi ile düzelmiş, iyileşmiş. Demek istediğim saat tavsiyesi sonrası o saatin birçok inceleme videosunu, yazısını okumayı ihml etme.

2 Beğeni

Peki hangi gogus bantlarini bu saate senkronize edebilirim. Hepsi sorunsuz senkronize olur degil mi?

1 Beğeni

Hepsi sorunsuz olur mu kısmını ben bilmem ama polar göğüs bantları ile haliyle uyumlu.

https://support.polar.com/en/compatibility

Örnek olarak şu şekilde aratabilir yada kılavuzlardan bakabilirsin

Polar vantage m2 compatible garmin hrm
Garmin hrm compatible polar vantage m2

Not: Polar saatler genelde Bluetooth özelliği olan göğüs bantları ile uyumlu.Interval veya kalp atım değerine çok takılmıyorsan bence ölçümleri mantıklı.

Not 2:Eğer koşuda telefon taşırım dersen, polar kalp atım ölçüm cihazları polar beat ile uyumlu, saat almadan polar beat uygulamasını polar kalp ölçüm cihazı ile kullanabilirsin.

1 Beğeni

İndirim sayesinde garmin felix 7 solar aldım. Umarım iyi etmişimdir. Bir süre kullanımdan sonra garmin bandde ekleyeceğim çok teşekkür ederim tavsiyeler için.

2 Beğeni