Kullanılmış Ayakkabılar

Merhaba,

Aşağıda kullanıp emekliye ayırdığım bazı ayakkabılar var. Ayakkabıların hepsi Eu 42,5, Us 9, 27 cm’dir. Hepsi yaklaşık 1000K ve üzeri giyilmiştir. Hala iyi durumdalar. 200,300 duruma göre 500K bile giyilebilir. İhtiyacı olan, farklı model denemek isteyen arkadaşlar bana mesaj atabilir. Kargo vs ile uğraşmak istemiyorum. Mümkünse İstanbul içi elden teslim edip tanışmayı tercih ederim.


Hoka SpeedGoat 2


Puma Deviate Nitro


Nike Zoom Fly 4


Adidas Boston 11

14 Beğeni

İçlerinde Boston 11 maraton, Zoom fly ise sprint için uygun sanırım.

Açıkçası deneme şansım olsaydı Boston’u denemek isterdim ama illerimiz müsait değil

2 Beğeni

Merhaba,

Adidas Boston ve Nike Zoom Flyı forumdan iki arkadaşa kargoladım. Kalan iki ayakkabı Puma Deviate ve Hoka SpeedGoatı da ücretini alıcı karşılayacak şekilde kargoya verebilirim. İlgilenen arkadaşlar bana mesaj atabilir.

İyi idmanlar, iyi koşular

Mali

8 Beğeni

Muhteşem şekilde düşünülüp açılmış bir konu. Harika bir iş yapmışsınız. Söylemeden geçmek istemedim. Bu aralar koşmuyorum, hem de fazlaca ayakkabım olduğunu düşünüyorum. Yoksa ben Pumayı denemek isterdim sanırım. Düşünceli davranışınız için teşekkürler.

Sağlıcakka kalın,
Saygılarımla.

4 Beğeni

Ne kadar naif bir düşünce helal olsun.

2 Beğeni

Teşekkürler . Çok ince bir düşünce hakikaten.

2 Beğeni

Merhaba,

Ayakkabıları yeni sahiplerine gönderdim. Alan arkadaşlar koşarken birer fotoğraf çekip buraya eklese güzel olmaz mı? :slight_smile:

5 Beğeni

Koşarken fotoğrafım yok ancak şöyle güzel bir aktivitem var.

Ayrıca 1000 km üstü koşulmuş olan nike’ın hala yastıklamasının belli düzeyde korunması ve ayakkabının yandan ve arkadan neredeyse hiç deforme olmaması beni çok etkiledi. Büyük paralar verilip böyle malzemeler neden tercih ediliyor sayenizde anlamış oldum.

Kendi adıma çok teşekkür ederim.

10 Beğeni

İşe yaradığına sevindim. Keyifli koşular dilerim :slight_smile:

2 Beğeni

Dün 23 nisan tören yorgunluğunu tam atamadan üstüne bugün okulda ful dersim vardı ve üstüne nöbetiçiydim. Eve gidip güzelce dinlenme planım vardı ki kargocu aradı ve benim plan bozuldu. Hemen ayakkabıyı denemek için test koşusu yapayım dedim ama ayakkabı ile fotoğrafı unutmuşum.:sweat_smile: Hoka markasını ilk defa deneme fırsatım oldu. Gerçekten ayakkabı yastıklama yönünden hala üst düzey. Asicste 42.5 dar 43.5 bir tık geniş oluyordu tabanlık koyup kullanıyordum. Hokalar 42.5 galiba orayı tam okuyamadım ama 27cm ince çorapla güzel oldu kalın çorapla nasıl olur denemek lazım. Bu arada bu ince düşüncesinden dolayı Mehmet Ali hocama teşekkür ederim :+1:

8 Beğeni

Tempo ve mesafeye bayıldım. Gerçekten de Tebrikler

2 Beğeni

Güzel koşularınız olsun :+1:

4 Beğeni