Koşu Üst ve Alt Arıyorum

Herkese merhabalar;

Koşu için üst ve alt rüzgar kesici kıyafet arıyorum. İkinci el satan varsa ya da önerisi olan var ise çok mutlu olurum. (Müthiş hafif ve küçük arıyorum) Bandım 150-200 gram üst için.

Hem hafif hem de kaliteli ve uygun bir ürün bulmanız pek olası değil. Tanımlamanıza uyan Raidlight’ın modelleri var, ona bakmanızı öneririm.

Onun dışında bütçeyi esnetebilirseniz Gore Running markasının Windstopper veya Gore-Tex Active membranları var, birçok marka kullanıyor onu kesinlikle öneririm.

Bu arada günlük antrenmanda giyeceğim derseniz fiyat/fayda anlamında çok mantıklı olmaz, bu membranlar yıkama ve sürtünme ile çabuk aşınıyor.

Mutlaka nefes alabilirliğini kontrol edin 10.000 ve üzeri modelleri tercih edin. Birçok polyester hafif olur, rüzgar ve yağmurdan korur ama hava içeride hapsolunca sauna etkisi yaratır. Ciddi sağlık riski doğurur.

1 Beğeni

Compressport ürünleri gayet hafif ve kullanışlı oluyor

Merhabalar yorumlar icin cok tesekkurler hafif ve cok kuculebilen ariyorum, uygun derken ucuz kastettiginizi saniyorum fakat ucuz olmasi gerekmiyor bu dogrultuda onerilere acigim sizin verdikleriniz icin ise cok tesekkurler bakacagim. Su an goretex active kullaniyorum fakat istedigim duzeyde kuculmuyor(alma nedenim kuculebilmesi degildi zaten :D)

Sevgiler

Selim

Gore-Tex Active membran şu an piyasadaki en iyi hava alabilen ve koruyuculuğu en yüksek olanı. Aynı membranı markalar koşu, trekking, kayak, dağcılık gibi farklı aktiviteler için kullanıyor. Koşuya spesifik ürünlerde misal Dynafit’inki 150gr , Arcteryx 120gr, Gore Running 98 gr, Mammut 240 gr. vs… tasarıma göre değişkenlik gösteriyor. Ben, kendiminkini Raidlight’ın bel çantasına sığdırabiliyorum :roll_eyes:

şuna bir göz atın belki işinize yarar

https://us.raidlight.com/outerwear/4758-hyperlight-windproof-jacket.html#/

Sizinki kosu icin uretilen model ise bel cantasina sigmasina sasirmamak gerekir. Link gercekten cok guzelmis fakat yurtdisi kargo isine hic girmemeyi dusunuyorum :smiley: Turkiye aradigima yakin sunu bulabildim ancak https://www.kutupayisi.com/urun/marmot-outdoor-erkek-air-lite-ceket-s-gri

Raidlight Türkiye de satılıyor, hatta tedarikçisi forumun kıdemli bir üyesi. Temasa geçerseniz yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum.

Linkte paylaştığın ürünün dikişlerinde su geçirmez bant yok gözüküyor, o noktaya dikkat et.

Ben 2 seneden beri The North Face Storm Stow Jacket kullanıyorum.133 gr. ağırlığı var, kendi kolunun içinde paket oluyor.Tek olumsuz tarafı cep içermemesi.Şu anda Türkiye’de bulmak zor ama yinede TNF bayilerine bakmak lazım.

http://www.trailrunningreview.com/es/The-North-Face_Storm-Stow-Jacket/REVIEW--740.html

Cok guzele benziyor hamen bakiyorum

Yazayim kendisine, cok tesekkurler.

Sevgiler