Jel Ambalaj Parçalarının Yutulması

Doldurup tekrar kullanılıyorsa çok iyi fikir gibi göründü. İlk defa gördüm böyle bir şey.

1 Beğeni

Wup yerli bir ürünümüz olarak desteklemek çok önemli, müşterileri bizler olduğumuz için eminim bizim görüşlerimiz çok önemlidir onlar için, müşteri memnuniyeti konusunda çok iyiler. İlk çıktığı zamanlarda jel paketlerinin şişmesi ve patlaması konusunda sıkıntı yaşamıştık her türlü desteği sağlamışlardı. Eminin bu konu hakkında gerekli çalışmaları yapacaklardır. Teşekkür ederiz.

6 Beğeni

Merhabalar,

Herkese ilettikleri tüm talep/öneri/şikayetler için teşekkür ederiz. Sizlerden aldığımız olumlu/olumsuz tüm geri bildirimlerin ürünlerimizin ve süreçlerimizin daha da iyileştirilmesi konusunda oldukça önemli olduğuna inanıyoruz.

Önceki yazışmalarda bahsettiğimiz jel ürünlerimizin ambalajı konusunda yapılan AR-GE çalışmaları hakkında kısaca bilgi vermek isteriz. Yeni yapılacak üretimlerimizde jel ambalajlarımızda 2 yeni özelliği devreye sokacağız. İlgili tedarikçiler ve üreticilerle gerekli görüşmeler yapılarak fizibilite çalışmaları tamamlanmak üzeredir. Bahsettiğimiz bu 2 yeni özellikle ilgili bilgileri aşağıda bulabilirsiniz:
-Easy Tear PE Ambalaj: Daha esnek yapıya sahip bu ambalaj, yatay veya dikey yönde, çentikli olmasına rağmen zor yırtılan ambalajlarda açılım kolaylığı sağlar.
Ek olarak daha iyi sızdırmazlık ve mekanik mukavemet özelliklerine sahiptir.
-Lazer Perforasyon: Easy Tear özellikli malzemelerle kullanıldığında ambalajı fazla parçalamaya gerek bırakmayan yatay hizada daha düz ve kolay bir yırtılma sağlar.

Herkese anlayışı ve ilgisi için tekrar teşekkür ederiz.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

12 Beğeni

Eleştirimi yapıyorsam övgümün de eksik kalmamasını isterim ki adil olsun. Bugün Runkara için Berry jelinizi kullandım. Sanıyorum bu bir önceki nesil şase dizaynınız. Sıfır sıkıntı. Arge konusunda istenen elde edilemezse basit bir “rollback” yapılabilir diye düşünüyorum.

Konudan bağımsız olarak, aroma olarak da denediğim farklı jeller arasında şimdiye kadar bana en çok hitap edeni oldu. Elektrolitli ya da kafeinli kullanmam gerekmediği zamanlarda tek tercihim olur.

2 Beğeni

Topluluğun samimiyetine güvenerek bir özeleştiri getirmem gerekiyor. Konuyu yazarken de daha sonrasında cevap verirken de fevri davrandım. Buradan iletişime geçtiğim @wupsport yetkilisinden de sert sözlerimden dolayı özür dilerim.

Cimer’e başvurumu yaptım ama eksik bilgi verdiğim için başvurumu kabul etmediklerini bir daha başvurmam gerektiklerini belirttiler. Ama öyle olmamış, ya benim ya da başkasının şikayetinin üzerine firmaya gidilmiş.

Firma tarafıma ulaştı ben meramımı anlattım onlarda anlattı, gayet nazik ve olumlu bir görüşme oldu, açıklamalarını yaptılar, ambalaj tedarikçisiyle ilgili bir sorun olabileceğinden bahsettiler. İlk mesajımda normal başlayan iletişim iş stresiyle ve verilen cevabın çözümsüzlüğü üzerine gereksiz bir yere gitti. Buradaki sorumluluğu ben üzerime alıyorum.

Cimer’e şikayetimi geri aldığıma dair mesajımı yazdım, aramamı da yapacağım.

Öte yandan aynı sorunu başka bir markada da gözlemledim, diğer markaların jellerini de alıp örneklemelerle birlikte ayrı bir mesaj yazacağım.

Yapmam gereken ya önce markaya ulaşmak ya da diğer marka örneklemeleriyle birlikte marka adı vermeden yaklaşım sunmaktı. Uzun koşularla birlikte sabretmeyi öğrendim derken, öğrenememişim.

Başlığı marka adı vermeden değiştirmek daha doğru olacağından, düzenliyorum.

Sevgiler.

19 Beğeni

Ne kadar güzel böyle özeleştiri yapabilmeniz. Bazen insan kötü gününde olunca normalde vereceğinden farklı tepki verebiliyor. Bunu farkedebilmek, kabul edebilmek olgunluk gerektirir. Forum ortamı böyle olduğu için ben de kendimi çok iyi hissediyorum. Ayrıca Wup da kıymetli bizler için. Doğrudan ulaşabilmemiz, muhatap bulabilmemiz harika. Bu arada Şikago maratonunda kadınlar maraton dünya rekoru resmen parçalandı.Afrikalıların performanslarına inanmak mümkün değil. Bu iş nereye gidiyor acaba.

5 Beğeni

merhaba,

paketleme kaynaklı sorunların giderildiği yeni seri ürünleriz satışa sunuldu mu?

1 Beğeni

Merhabalar,

Önümüzdeki günlerde satışa sunmayı planladığımız Podium Berry Mix enerji jelimizin üretiminde önceki yazışmalarda bahsettiğimiz Easy Tear PE Ambalaj ve Lazer Perforasyon özelliklerine yer verilmiştir. Tüm enerji jeli ürünlerimizin gelecek üretimlerinde kademeli olarak bu özellikler kullanılmaya devam edilecektir.

9 Beğeni

Merakla beklemedeyiz. Tester lazımsa haber verin: )

3 Beğeni

@wupsport

2 Beğeni

https://www.reddit.com/r/bicycling/comments/1ep1v2g/can_i_still_eat_these_green_energy_gels_that_have/?rdt=56757

Tahminen jel iyi paketlenmediği için, hava alarak fermente olmuş, ve gaz yapmıştır.

Fermente probiyotikli jel diye 5 katı fiyata satarlar.

Bazen yemeklerden sonra bende böyle şişiyorum.

3 Beğeni

Merhabalar,

Yaşanan bu durum için çok üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Öncelikle şişme yaşanan ürün/ürünleri kullanmamanızı tavsiye ediyoruz.

Dolum ve paketleme sırasında nadiren de olsa ambalaj üzerinde çekme/darbe/baskı kaynaklı mikro çatlaklar oluşabiliyor, zamanla bu çatlaklardan kaynaklı olarak da saşe içerisine hava/nem nüfuzu olup bu da zamanla şişmeye sebep olabilmektedir. Jel ürünlerimiz üretildikten sonra satışa açılmadan önce akma/sızıntı durumlarının kontrolü için belli bir süre bekletilip son kontrollerin ardından sorun gözükmediği takdirde satışa sunulmaktadır. Fakat nadiren gözlenen bu şişme durumu, zamanla ortaya çıktığı için ilk etapta ne yazık ki tespit edilememiştir. Bu konuyla ilgili gerekli araştırmalar ve tespitler yapılmış olup durumun önüne geçmek için yeni üretimlerimizde kademeli olarak yukarıdaki yazışmalarda da bahsettiğimiz daha esnek bir ambalaj malzemesi kullanımı devreye alınmıştır. Bu yeni esnek malzeme kullanımı ile birlikte daha sert yapıda ambalaja sahip jellerde dolum ve paketleme sırasında yaşanabilecek mikro çatlak durumunun önüne geçilmesi hedeflenmektedir.

İlgili ürünümüzün kalan tüm stoğunu bahsettiğimiz mikro çatlak kontrolü ve şişme tespiti için üretime geri yolladık, bu sebeple ürünümüz şu an için satışa kapalı durumdadır. Ürünler tek tek kontrol edildikten ve analizleri yapıldıktan sonra herhangi bir sorun tespit edilmezse depomuza geri yollayacağız.

Özel mesaj ya da Instagram hesabımız aracılığıyla güncel telefon ve adres bilgilerinizi iletebilirseniz memnuniyetle sizlere hızlıca ücretsiz ürün gönderimi sağlayabiliriz. Ek olarak gerekli raporlama süreçlerinin tamamlanabilmesi adına ürün gönderimi için rica ettiğimiz kişisel bilgilerinize ek olarak yine özel mesaj ya da Instagram aracılığıyla sorun yaşadığınız ürünün nereden temin edildiği, SKT ve parti no bilgilerini de iletebilirseniz çok seviniriz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

9 Beğeni