500 TL altı koşu mesafesi ve nabzı en doğru ölçen saat?

Merhaba,
500 TL altı koşu mesafesi ve nabzı en doğru ölçen saat arıyorum. Önerileriniz nelerdir? 2.elde alabilirim.

Bu Fiyatlarda İsteklerini Karşılayamazsın. Şu anki Ekonomi Buna Müsaade Etmiyor :man_shrugging:t2:

2 Beğeni

o fiyatlara 2. el polar m200 ya da garmin vivoactive, vivofit gibi garmin’in düşük seviye modellerini bulabilirsiniz.

ya da yine 2. el daha çok android kullanıcılarına hitap eden samsung, huawei, xiaomi gibi markaların akıllı saatlerini düşünebilirsiniz. Xiaomi Amazfit Pace modeli forumda epey konuşuldu sanırım.

ben bu fiyata 2. el bir Polar M200 seçerdim.

3 Beğeni

Kalenji Onmove 500 saati yaklaşık 2 sene kullandım, çocuklar kordonunu koparana kadar memnundum. Nabız ölçümünü nabız bandı ile defalarca karşılaştırdım, neredeyse aynı ölçüm çıkıyor. Yani nabız ölçümünden memnunum, mesafe ölçümü de gayet iyi. Koşu sonrası verileri her sefer (veya biriktirip) manuel olarak Stava’ya göndermek gerekiyor ama. Satın aldığımda 500 TL idi, ancak şu anda Decathlon’da göremiyorum. İkinci eli bulunabilir veya Decathlon’da güncel olarak 900 TL’ye benzer yeni modeli var. Başlangıç için uygun fiyata kullanılabilir bir saat.

Amazfit Verge-Amazfit verge lite

İstersen şu saati sana istediğin koşulda verebilirim.

2 Beğeni

Bence ikinci el polar veya suunto’nun eski model cihazlarina bakabilirsiniz.

1 Beğeni

Bir süredir koşuyorum, Apple Watch 6 özellikle indoor aktivitelerde terlemeye bağlı olarak ölçüm yapamıyordu, professional bi saat almaya karar verdim ama uyum sağlayıp/ sağlayamacağımı bilemediğim için Facebook market place den -görseli ekte olan- Garmin saati £35’ a aldım, ki kutusunda muhafaza edilmiş, sorunsuz bi cihaz. Bir kaç gündür kullanıyorum ve Christmas hediyesi olarak üst modeli gözüme kestirerek, ilgili kişilere tebliğ ettim🤪

Türkiye’ de çok yüksek rakamlar mevzubahis ve çok üzülüyorum. £35 burada orta halli bi öğle yemeği (2kişi) diyebiliriz. Türkiye de ikinci el saatler bile çok pahalı. Bu saati talep eden ve mali durumu elvermediği için edinemeyen birine hediye etmek istiyorum.

Not: Ocak ayında Türkiye’ ye geleceğim, (yeniden karantina olmaz ise) kargo ile gönderemem. İngiltere ye gidip/ gelen biri varsa ona ulaştırabilirim.

6 Beğeni

Seri sonu indiriminde 900 TL’ye düşmüş.

İlk koşuya başladığımda kullanmıştım. Manuel değil otomatik olarak uygulaması üzerinden Strava ile entegrasyonu mevcut. Manuel koşu verisinin atılmasına gerek yok.

Fiyatı 500 civarıyken düşünülebilirdi belki ama şimdi az bir farkla farklı alternatifler var.

2 Beğeni

Türkiye’ye gelirseniz eğer ben alabilirim. Teşekkürler