WUP'tan KoşuForum Kullanıcılarına Özel

WUP, KoşuForum kullanıcılarına özel indirim kodunun içeriğini daha da çekici hale getirdi.

:tada:

Kodu buraya tıklayarak görebilirsiniz

kosuforum

Bu kod artık minimum 500 TL’lik sepet tutarında (güncellendi) aktif hale gelecek ve %15 indirim (güncellendi) sağlayacak. Herhangi bir ürün/adet kısıtlaması yok ve kargo ücretsiz.

14 Beğeni

Ödeme sayfasına gelene kadar kod yazacağım kısma rastlayamadım.

Merhaba,
Ben de deneme amaçlı 410₺’lik ürün ekledim ve hediye çekleri kısmına “kosuforum” yazınca 25% indirim uygulandı.

2 Beğeni

Mobil hocam. Sepetim’e geldiğinizde “Hediye Çekleri” alanına kosuforum yazınca geliyor. Ödeme adımından önce göreceksiniz.

2 Beğeni

Siparişimi geçtim, sepet ekranında hediye çeki alanına yazdığımda indirimi uyguladı. Teşekkür ederim, denemek istediğim 1-2 ürün vardı, vesile oldu.

1 Beğeni

Merhaba, emeği geçenlere teşekkürler. İlk indirimden yararlanmıştım zaten. Buda gayet iyi bir indirim oluş.

1 Beğeni

Tuz ve efervesan tabletleri alarak çorbaya bir tuz da ben attım.

İndirim olduğu için ben de denemek istedim. Daha önce hiçbir şekilde bu tarz ürünler kullanmadım. 6 Kasım İstanbul maratonu 15K ilk yarışım olacak ve ona hazırlanırken özellikle 10K sonrası hafif yorgunluk belirtileri oluyor. Antrenmanlarım sırasında bu ürünleri denemek istiyorum. Nasıl bir değişiklik olacağını merak ediyorum.

Tuz tableti, Eferversan ve Endurance aldım. Benim anladığım uzun ve yavaş koşularda, 1. saatten sonra tuz tableti veya eferversan kullanmam gerektiği. Yine uzun ama tempolu koşularda ise koşu esnasında veya öncesinde endurance kullanmayı deneyeceğim.

Bu konular hakkında detaylı dökümanlar varsa okumak isterim. Ben yer yer araştırıyorum ama şu ana kadar tam detaylı bilgi edinemedim.

İndirim için teşekkürler.

2 Beğeni

Size tavsiyem yarıştan hemen önce Endurance yi kullanın. 30 uncu dk da efervesan yada tuz tabletini kullanın

2 Beğeni

Çok teşekkürler. İlk yarışım olacak. Bir arkadaş ile koşacağım. Tahminim 2 saat gibi bir sürede bitireceğiz. O yüzden tempom bana göre düşük olacak. Endurance’nin içeriği baya yoğun. Ben yarış ortasında bir tane endurance alıp kaybettiğim mineralleri geri alırım diye düşündüm. Devamında çok ihtiyacım olursa 30dk sonra belki bir tuz tablet. Yarış öncesinde daha mı iyi olur bilemedim. Sabah erkenden güzelce beslenip giderim diye düşündüm.

2 Beğeni

Sabahtan ziyade son iki-üç gün iyi beslenin (bol makarna, bol su ve bol Salata). Yarış sabahı hafif bir kahvaltı yapın.

Takviyeye gelince;
Emilim hızlı olmadığı için siz aktivitenin birinci saatinde tükettiğinizde belki hiç işinize yaramayacak. Size tavsiyem Endurance yi yarıştan hemen önce alın

3 Beğeni

Bu değerli bilgi için çok teşekkür ediyorum. Antrenmanlarımda da aynı düzeni izleyeceğim.

2 Beğeni

Bu arada wup twitter hesabından da sanırım kısa süreli bir indirim kodu verecek, 200takipçiyi bekliyorlardı.

1 Beğeni

Evet takipteyim ama daha takipçi sayısı yeni 100 u gecti… indirimde yüzde 50 olucakmis… Herkes bir el atsa iyi olucak :slight_smile:

4 Beğeni

Twitter da 196 kişi olmuş umarım bu yazıyı takip etmeyen 4 kişi görürde sayı tamamlanip eksiklerimizi alabiliriz

4 Beğeni

WUP Sport: 200 takipçi olduk! Herkese teşekkürler :zap: İndirim kodumuz: WUP200 Bugüne özel 300 TL ve üstü alışverişlerde %50 indirim! İndirimin geçerli olduğu ürünler; Upgrade Çilek ve Elma 15 Saşe, Carb3+, Podium Energy Gel Nane, Electrolyte Boost ve Hydractive Limon 3x20 Tablet! https://twitter.com/wup_sport/status/1600791859294453762

6 Beğeni

Süper geldi, 1000 TL lik ürünleri 500 TL aldım :slight_smile:

4 Beğeni

Teşekkür ederim ben de yararlandım. İlk defa kullanacağım

2 Beğeni