WUP Ambalaj Parçalarının Yutulması

Merhaba, son 5-6 koşumda kullandığım WUP Boost NEO3 Enerji Jeli’ni elimle de açsam dişlerimle de açsam, sürekli ambalajın küçük bir parçası ağzımda kalıyor, parça o kadar küçük ki koşarken istemeden yutuluyor. Bana göre ciddi bir problem.

Fotoğrafta işaret parmağımın üzerinde duran parça örnek olabilir, ambalajın plastik kısımları da ağzınızda kalabiliyor.

Eski ambalajlarda böyle bir problemle karşılaşmamıştım. Diğer markaların ambalajlarında da yaşamadım.

Dikkatinize @wupsport

5 Beğeni

eski ambalajlar kesinlikle daha kullanışlıydı. bir de nane-elma aroması çok iyiydi, yeniler sadece elma olmuş ve bayıyor.

1 Beğeni

Bugün yarışta 5 ya da 6 tane tükettim, o azıcık aşağıdaki çentikten açınca bir sıkıntı yaşamadım açıkçası.

1 Beğeni

Merhabalar Tuğrul Bey,

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederiz. Ürünlerimizle ilgili geri bildirimleri dikkatle takip edip gerekli önlemlerin ve bilgilendirmelerin yapılmasını sağlıyoruz. Ürünümüzün açılımını daha pratik hale getirebilecek Ar-Ge çalışmaları büyük oranda tamamlanmıştır, gelecek imalatlarda bu çalışmaların prosese dahil edilmeleri planlanmaktadır. Bu süreçte yeni ambalajımızın ideal açılım şekli ile ilgili bir bilgilendirme videomuz bulunmaktadır.

Yaklaşımınız ve anlayışınız için tekrar teşekkür ederiz.

Sağlıkla ve sporla kalın​:zap:

7 Beğeni

Merhaba @wupsport
Mevcutta bir konu var mı bilmiyorum ve bu sorunun dogru yeri burası olmayabilir ama,tuz tabletleriniz ne zaman yeniden stokta olur?

1 Beğeni

Merhabalar Selçuk Bey,

Electrolyte Boost ürünümüzün imalat sürecinin son aşamalarına gelmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki ay başı itibarıyla tekrar satışa sunulması planlanmaktadır.

Anlayışınız ve ilginiz için teşekkür ederiz.

4 Beğeni

Ben de “Hydractive Limonlu, 3x20 Efervesan Tablet, Elektrolit+Kafein” ne zaman tekrar stoklara gireceğini sorabilir miyim ?

1 Beğeni

Merhabalar,

Hydractive Limonlu 3x20 Tablet ürünümüzün de imalat planlamaları tamamlanmak üzere olup önümüzdeki ay ortası itibarıyla tekrar satışa sunulması planlanmaktadır. Bu süreçte dilerseniz iş ortağımız Enduranlar.com üzerinden temin edebilirsiniz.

4 Beğeni

Bugün ben de ISO Gel’de çentikten açmama rağmen aynı durumu yaşadım. Bu konuyu daha önceden gördüğüm için dişlerim yerine dümdüz elimle açtım hatta. Eski ambalajı kullanmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama ciddi bir problem bu.

2 Beğeni

Yani şunu mu diyorsunuz? “Ambalaj parçalarımızı alüminyum plastik yutabilirsiniz bu önemli değil, çünkü ben arge prosesimi bitirdim ürünlerimi de geri toplatamam”

Aracın bir parçası bozuk ve sen müşteriye arge bitti artık problem yaşarsan da umrumda değil işte bu da arabanın nasıl kullanıldığının videosu.

Şaka gibi bir de açılım videosu göndermişsiniz, yahu bir paket kaç farklı biçimde açılacak, lego mu kuruyoruz, paket açıyoruz.

Dilerim bu saçma sapan davranışınızı düzeltirsiniz.

Ek: Bu cevabı veren arkadaşım: aç paketi çocuğuna yedir, yedirirken de eşine de " ambalaj parçası yiyebilir değil mi çünkü araştırma geliştirme bitti. sonra tekrar yaz.

3 Beğeni

Uzun zamandır Wup jelleri kullanıyorum. Hiç bu sorunu yaşamadım. Biraz sakin mi olsak?

8 Beğeni

Merhabalar Tuğrul Bey,

Belirttiğiniz şekilde bir beyanımız ya da yaklaşımımız asla olmamıştır, öncelikle bunu netleştirmek isteriz. Sizler tarafımıza bir şikayetinizi ilettiniz, bizler de şikayetinizi dikkate alacağımızı hatta bu konuyla ilgili bazı çalışmaların da yapıldığı bilgisini paylaştık. Görüşleriniz sizler için olduğu kadar bizler için de çok değerli, o yüzden yanlış anlaşılmaları mutlaka düzeltmek isteriz. İlgili videoyu sizin düşündüğünüzün aksine dalga geçmek amacıyla değil tam aksine yaşanan bir durumun farkında olduğumuzu ve buna bir çözüm sunma amacıyla oldukça iyi niyetli bir yaklaşım olarak da değerlendirebilirsiniz, tabii ki takdir hakkı sizlerin. Biz her zaman yaptığımız tüm çalışmalarda siz değerli sporseverleri markamızın merkezine konumlandırmaya çalışıyoruz. Bu sebeple de her konuda görüş, şikayet ve taleplerinizi olabildiğince farklı platformlar aracılığıyla mutlaka dikkate almaya çalışıyoruz.

Yaşadığınız satın alma deneyiminin sizler için olumsuz bir sürece dönüştüğünü gözlemliyoruz bu sebeple dilerseniz özel mesaj yoluyla bilgilerinizi ilettiğiniz takdirde memnuniyetle ücret iadesi sağlayabiliriz.

Anlayışınız ve ilginiz için tekrar teşekkür eder, istemeden de olsa herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep olarak sizleri üzdüysek özür dileriz.

14 Beğeni

Ben söylediklerinizi bu yazıda göremiyorum

Verdiğiniz cevaba gerçekten objektif bakmaya çalışıyorum ama bu konuyla alakalı dediğiniz ambalaj parçalarının yutulması elde kalması parçalanmasıyla alakalı tek kelime geçmiyor. Şikayetimi dikkate alacağınızı belirten net bir cümle de yok şunu kastediyorsanız “gerekli önlemlerin ve bilgilendirmelerin yapılmasını sağlıyoruz” ondan sonra gelen cümle konuyu kapatıyor ve karşı tarafın susmasını söylüyor. Yapmanız gereken tek şey “şikayetinizi aldık bir inceleyelim bakalım” demekti. Verdiğiniz linkte ağızla açılan bir ambalaj var o kadar, yaşanan durumun farkında olduğunuzla alakalı değil.

Konuyu uzatmak istemiyorum, ben şikayetimi ilgili makamlara taşıdım, ürünü incelerler bir sorun yok derlerse sizi bizzat ararım bendeki ürünlerle alakalıymış derim. Bakanlık bir sorun yok dese bile ilgili partideki ürünler açıldığında ambalaj parçaları mikro ölçekte ağızda ve elde kalıyor bu konu net.

Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Aynı durum bendekilerde de olmuştu. Uzun bir yarışta cebimde saatlerce duran ürünlerdi. Elimle açtığımda parçalar elime bulaşmıştı. Sıcak ve terden olduğunu düşünüp önemsememiştim ve dikkatli bir şekilde kullanmıştım. Beklemeden kısa sürede kullandıklarımda bu durumu fark etmedim.

3 Beğeni

Fikrini beyan eden arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bende olmadı diyenler çoğunlukta, belki farkında değiller belki de gerçekten olmadı. İki kişi daha bu sorunu farketmiş. Ben topluluk içerisinde bir arkadaşınız olarak bu durumun küçümsenemeyeceğini düşünüyorum. Bir kişide bile olsa durum incelenmeli. X firması olması önemli değil belki diğerlerinde de mevcut durum vardır.

Benim amaçladığım bir farkındalık oluşması, “uzun zamandır kullanıyorum bir şey olmadı” tamam ben de de olmadı ama yeni ambalaj da oldu. Ne yapayım oldu… :slight_smile:

Ambalaj parçalarının yutulması bana mı sadece garip geliyor lütfen beni bilimsel olarak aydınlatınız? Gerçekten bu mikro ölçekte plastik ve alüminyum artık her neyse maddeler kolaylıkla sistemden atılabiliyor mu?

3 Beğeni

Ben de son 2 yarışta Wup kullandım. Tesadüf bu ya ikisinde de sağanak altında koştuk. Her yerim ıslak, ellerim de, çok zorlandım ve mücadele ettim açabilmek için.

Bu arada kapakların ambalajların üzerinde kalacak şekilde artık yeni bir tasarıma geçseniz de kapaklarımız yanlışlıkla düşüp, doğa içinde çöp olmasa…

3 Beğeni

Merhaba ben de boost jelleri çok beğeniyorum artık sürekli kullanıyorum fakat her açmaya çalıştığımda ya zorlanma ya da parça kalıntılarıyla uğraşmak zorunda kalma problemi yaşıyorum, ayrıca plastiklerden ağzıma bulaşıyor ve koşarken ağzımdan çıkarmaya uğraşıyorum. Bir de boostlara kafein eklenip şeker tadı azaltılsa harika olur diye düşünüyorum.

3 Beğeni

Bence biraz sakin olup ölçülü tepki vermek lazım.

5 Beğeni

Mourten jellerde böyle bir problem yok …

1 Beğeni

Böyle bir plan var mı acaba

2 Beğeni