İlk defa bu sene katılacağım. Daha önce 2 kere kayıt yaptırdığım halde hep aksilik oldu ve gidemedim.
12k parkuruyla başlayalım dedim bu sene. Malum 2 hafta sonra da Uludağ var, çok zorlamaya gerek yok.
Daha önce koşan arkadaşların parkur, zemin, hava vs gibi görüşlerini almak isterim. Özellikle zemini merak ediyorum ki hangi ayakkabımı alayım yanıma.
Ben de bu yıl 12 K parkurundayım ve hemen arkasından da 30 K Uludağ parkurundayım. Arkadaşım @ZekiHOLACI geçen yıl koşmuştu. O bir şeyler yazabilir belki …
12 k parkuru patikadan oluşuyor. Zemin sert tabanı darbe emici olması çok önemli,daha önce 25 ve 45 koşmuştum. Onların son kısmı galiba bu 12k. 2500 m yükseltide hava gayet güzel oluyor. Şimdiden başarılar
Bu sene ben de 25K’ya katılacağım ilk kez. Aynı şekilde iki hafta sonra da Uludağ’da 30K yapmayı planlıyorum ama @stuzun ve @nkoner’in Erciyes ile Uludağ arası yakın olduğu için Erciyes’te 12K’yı tercih etmeleri bir düşündürdü şimdi. Neyse çok bir iddiam yok zaten, yavaş yavaş fazla zorlamadan bitiririm 25K’yı diye düşünüyorum. Bakalım dikenler ve ince taşlarla mücadelemiz nasıl olacak.
Peki bu yarışa katılımın bu kadar az olmasını neye bağlıyorsunuz? Daha önceki senelerin videolarından ve yarış raporlarından gördüğüme göre oldukça güzel bir organizasyon, iyi bir parkur ve güzel bir doğa. Bilmediğimiz bir şeyler mi var acaba katılımın az olması konusunda.
Rakım yüksek olduğu için tercih edilmiyor sanırım. Sky olması düşündürücü. Ben merak ettiğim için 12 K 'ya kayıt oldum. Eğer gidebilirsem de vlog çekeceğim. Bakalım nasıl olacak?
Taşlar ve dikenler çok sorun değil. Uzun çorap giyilince sıkıntı yok. Dikenli denilen yer çok kısa bir alan. Çıkışları yıpratıcı ama. Bazı ywrler aladağlar gibi, tahtalıda bu kadar zorlanmamıştım.birkaç teknik yer var, perikartındam çıkış en meşhur olanı, diğerleri yarışta……
“Arkadaş UTMB bağlantısını vermiş ama yurdum insanı tıklamadan yanlış bilgisiyle ahkam kesiyor” desem bu üslup doğru olmaz.(bu sene UTMB puanı veren yarış olduğu görülüyor). Bilgi konusunda da fikir konusunda da karşı olduğumuz şeyleri yapıcı dille ifade etmeliyiz Belki forum kurallarına uygun ama gri bölgelerde iletişim yorucu olur.