SATILIK Nike Pegasus 38 (41 Numara)

Dayım hediye olarak getirmişti. Ayağımı sıktığı için giymedim. Rafta duracağına satıp yeni bir ayakkabı alayım istiyorum.

Aklımda ki fiyat 950 TL

Fotoğrafların linki

https://drive.google.com/drive/folders/1FZVnF7s01HUFNt-chMHPlA4tZbmc9MS4

1 Beğeni

Ben Pegasus 36’da aynı numarayı kullanıyorum, o yüzden düşünüyorum ama erkek ve kadın olunca numaralarda farklılık olur mu tereddütüm var. Neredesiniz onu da öğrenebilir miyim?

Pegasus 36 da 42 giyiyorum, Pegasus 38 de de 41 olur diye düşündüm ama 42 olurmuş. Ayağıma tam oturdu giyersem ağrı yapar. Yani size tam olabilir.

Merhaba, Pegasus 38 güzel bir ayakkabı, yine de numaralarıyla ilgili 1 -2 numara büyük alınmalı, gerçi genel kabul gören bir uygulamadır, ayakkabıyı giydiğinizde baş parmak kadar boşluk olmalı…Bende de 42,5 nr var ki normalde 41 olur bana… arkadaşlar buna göre cevap yazsın, hayırlı satışlar

1 Beğeni

Fiyatı 850 olarak güncellendim
WhatsApp: 05073761882

Son fiyat 800 dür, ilgilenenler iletişime geçebilirler.

Merhaba ben beyefendiye ayakkabıyı rezerve etmesi için 200 tl yolladım fakat kendisine ulaşamıyorum. Bilginiz olsun.

Kişiler müsait olamayabiliyor, cevap verme süresi maalesef uzayabiliyor. Konuya gelecek olur isek 28 temmuzda kişi kapora yollayayım diyerek ayakkabıyı rezerve etmiştir. 28 temmuzdan itibaren ayakkabıyı satıldı olarak gösterip gelen teklifleri reddetmiş bulunmaktayım. Kişi de dün attığı mesaj da ayakkabıyı alamayacağını belirtmiş. Kaporanın anlamını hepimiz bilmekteyiz. Gene de grup moderatörleri de konuya fikir belirtir ise gerekeni yapabilirim. İyi günler diliyorum.

1.28 temmuz 2-3 gün bekleyin,alacağım,kapora yollayım,gerek yok vs denilmiş karşılıklı.
2.Kapora yollanma zamanını bilmiyoruz.
3.Kapora sonrası cevap vermede uzayan süreyi bilmiyoruz.
4.Bir önceki maddede geçen süre alıcıyı tedirgin edip almaktan vazgeçmiş olabilir.Beni de tedirgin eder.
5.Kapora sonrası satıcının tam ödeme için ne kadar beklediğini veya nasıl anlaşıldığını da bilmiyoruz.

Bence ürün alınmamışsa kapora iade edilmeli; ortada satıcıya erişememe durumu da varmış.

Forumun alınan satılan ürünlerde ödemenin veya ürün gelmesinin garantisini veremeyeceği, ürünlerin ilandan önce faturası, alındığı internet sitesi veya mağaza bilgilerinin de belirtilmesi gibi kuralları olabilir.Yada ikinci el sıfır ürün satımını tümden kapatabilir.

3 Beğeni

İlk para gönderimi 31 Temmuz da oldu. Geri kalan ücreti de 1 Ağustos ta göndereceği söylendi. Ben de tabi ki dedim. Bir kaç durum oluştu karşı kişiden, parayı atmasının gecikeceği söylendi. Ben de tekrardan tabi ki dedim. Daha sonra kişi mesajı her attığında direk dönüş sağladım. Ta ki dün kişi ayakkabıyı almaktan vazgeçtiğini söyleyene kadar. Yani cevap vermeme olayı dün sadece. O yüzden güven sarsıldı vazgeçti olayı olması mümkün değil. Kişi parayı yolladıktan sonra belirttiğim gibi ayakkabı için yazıp almak isteyenlere ayakkabı satıldı olarak belirttim ve geri çevirdim. Kısacası ayakkabı şuan bende kenarda durmakta. Kişilerin yorumlarını beklemekteyim. Ayakkabının satılmadığını ve bende kaldığını da ele alarak yorum yapar iseniz çok mutlu olurum. Detayları belirttim. İstenilen detaylar var ise konuşmalarda ekran fotoğrafı da atabilirim.

Forumun alim satim konusunda hicbir destegi yok, olamaz da. Burayi sadece duyurmak ve kolay iletisim icin kullanabilirsiniz. Ondan sonrasi tamamen sizlerin arasinda. Konuya hakim olmadan, olani biteni bilmeden yorum yapmak da dogru olmaz. Gonul ister ki anlasmazliklar olmasin ama iletisimde her zaman sorun olabilir. Iyi niyeti esas olarak almali.

8 Beğeni

Pekala niye her aramama ve mesajlarıma cevap vermediniz? O halde parayı yarın sabah yollayayım dolaptan aynı şekilde ürünü satın alacağım. Konuştuğumuz gibi.

1 Beğeni

Gündüzler ve geceleri* çalışıyordum haftasonu yoğundu havuz hocam:) Tabi ki müsait olduğunuzda tekrar mesaj atın işlemi yapalım hiç problem yok

1 Beğeni