Garanti bitmiş.yurtdışı.Safir titanyum güneş enerjisi.51mm.dokunmatik ekran.flash ışığı.fenix 7x serileri üstün bir model.
Fiyat 25.000 tl az pazarlık olabilir veya apple eatch ultra2 takasa.
Tel 05443085051 Kemal
Garanti bitmiş.yurtdışı.Safir titanyum güneş enerjisi.51mm.dokunmatik ekran.flash ışığı.fenix 7x serileri üstün bir model.
Fiyat 25.000 tl az pazarlık olabilir veya apple eatch ultra2 takasa.
Tel 05443085051 Kemal
Fiyat nedir belirtmemişsiniz
Doğru fiyat yazmadım.
25.000tl az pazarlık olabilir.
40 gün kadar önce yurtdışı ama kutusunda hiç kullanılmamış Enduro 2’yi sahibinden sitesi üzerinden 23.000 TL’ye buldum ve aldım.
Yazdığınız fiyat garantisi bitmiş, uzun süre kullanılmış bir cihaz için piyasasının biraz üzerinde.
Umarım satabilirsiniz.
İyi satışlar
Bende kutusu var sıfır gibidir 2 ay kullandım ama resim yükleyemedim çünkü yeni üye yalnız bir resim yüklemek izin veriyor.yurtdışı fiyatı 1100 dolar…ve tr fiyatı 43000 tl.
Az daha olsa zaten ilgilen kişiler indirim yaparım.size iyi günler diliyorum.
Öncelikle hayırlı olsun, çok iyi bir fiyata almışsınız. Ama arkadaşın dediğinde de hak var. Yurtdışı fiyatı 1100 dolar olan kullanılmış bir ürünü trde (temizse) 25 bin tl veya altına satmak çok da absürd değil. Sizin aldığınız fiyat bence oldukça iyi bir fırsatmış, piyasa normali demek biraz zor.
Üstelik piyasanın üzerinde diyebilmek için ürünün bir 2. el piyasasının olması gerekiyor fakat sahibindende sadece 1 adet enduro 2 ilanı mevcut, o da 40 bin tl. Yani piyasa fiyatı budur demek de pek mümkün değil bence.
Bu yüzden bu ilan piyasanın üstünde diye yorum yapmak da bana kalırsa yanlış.
Şu anda 4 ilan var. kutusunda sıfır olanı 29.500 TL, ikinci el olanı 22.500.
az çok piyasayı bildiğim için yorumumun arkasındayım.
Bence piyasanın üstünde bir fiyat. Bu fiyattan satışı zor olur
Piyasayı bilseniz bile eğer saati alma niyetiniz yoksa bu saati pahalıya satıyorsun demek bence yine de yanlış. ki diğer fiyatlara bakınca da inanılmaz sıradışı bir fiyat gibi gelmiyor bana.
Ben genel olarak ürünle alakalı bir yalan, çok absürd bir fiyat, veya etiğe uygun olmayan bir durum yoksa ürünü almayacak kişilerin yorum yapmasını doğru bulmuyorum. Kast ettiğim biraz da buydu.
Şimdi bu söyledikleriniz e ticaret siteleri için doğru olabilir mesela bir sahibinden bir trendyol bir hepsi burada vs. Ama bu forum için şunu unutmamak lazım burası bir ticarethane değil ve buradaki herkes çoğunlukla birbiriyle arkadaş ve birbiriyle çeşitli organizasyonlar da görüşen insanlar dolayısıyla bu forumda herhangl blr ürünün fiyatına alsakta almasakta yorum yapmak hiç yanlış bir şey değil fikrimce. Elbette herkes kendi düşüncelerini gerek ürünle ilgili fiyatta gerekse ürün kullanımı ile ilgili ürün tavsiyesi ile ilgili açık bir şekilde paylaşa bilmelidir kanaatindeyim. Söylemeye çalıştığım şey şu ki iki arkadaşın araba veye başka bir ürün almaya çalışırken birbirlerine danışmaları gibi düşünülmesi gerekir .Çünkü burası e ticaret sitesi değil diye düşünüyorum.Bu arada bu forumda kullanmadığı veya ihtiyaç fazlası olan ürünleri sunan arkadaşlar piyasa fiyatınında altında bir fiyatla sunmaya çalışmalıdırlar bence.Ben ürün koyduğum zaman özellikle aldğım fiyatın %25 ini kullanım bedeli olarak düşerim .1000 birimse 250 birim indiririm yani.Mesela bu arkadaşımız sahibinden sitesinde ürünü 22500 olarak güncellemiş ve burdada güncellemesi gerektiğini düşünüyorum .Tabiki herkesin kendi fikridir ama herkese söz hakkı düşer .Teşekkür ederim
Burası bir forum.
Satış sitesi değil.
Forumlarda açılan her konu saygı sınırları çerçevesinde her türlü yoruma açıktır.
Hiç kimseye “sus” deme hakkınız yok.
Yorum görmek istemeyenler alışveriş siteleri üzerinden işlerini görebilirler.
Dediklerinizin bir kısmına ben de katılıyorum ve uyguluyorum, örneğin ben de forumda satarken foruma özel indirim yapıyorum ilanımda.
benim eleştirim içeriğinde sıkıntı bulunmayan bir ilana ben bu saati şu paraya aldım siz çok paraya satıyorsunuz denmesi. Ben şahsen bunun yapılmasını doğru bulmuyorum. Forum arkadaş ortamı evet doğru ama o mesaj atılınca arkadaş veya değil ilanın satılma şansını ciddi biçimde etkilemiş oluyorsunuz. Özel mesaj üzerinden ilan sahibine bu bilgileri verip yüksek fiyata sattığını söylemek daha doğru bence.
Görüş meselesi tabii bence bu, katılır veya katılmazsınız benim fikrim bu şekilde bu konuda. Yoksa dediğim gibi söylediklerinizde size katıldığım noktalar var.
sus deme hakkım tabii ki yok
ben yaptığınızın yanlış olduğunu düşündüğümü söylüyorum sadece. yoksa yanınıza gelip mesaj atmanızı engelleyemem. sadece almıyorsanız fiyat yüksek ben şu fiyata aldım demenizi doğru bulmadığımı söylüyorum.
Bunun yasak olduğunu, mesajınızın silinmesi gerektiğini veya banlanmanız gerektiğini söylemiyorum ve düşünmüyorum. Özgürsünüz fikrinizi belirtmekte. Ben de yanlış bulduğumu söyleyerek fikrimi belirtmiş oluyorum.
Amacım o zaten.
Siz sadece satıcı kafasıyla düşünüyorsunuz.
Bense bu forumu okuyan herkesi koşu arkadaşım ve potansiyel bir alıcı olarak görüyorum.
Ve hiçbir forum kullanıcısının bir şeye ederinin üstünde para vermesini istemiyorum.
Burayı ticarethane gibi kullanan kişiler; umurumda değilsiniz.
Bir şey bence ederinin üstünde bir fiyatla satılmaya çalışılıyorsa fikrimi açıkça belirtmeye devam edeceğim.