Merhabalar,
Domyos marka initial run koşu bandımızı satmaya karar verdik. Decathlon’dan alınma. Oldukça az kullanıldı ve iyi durumdadır. Estetik olarak da kullanım olarak da kusuru yok, son fotoğrafta ölçüleri yer almaktadır.
En büyük avantajı katlanabilir ve portatif olmasıdır. Diğer katlanabilir ürünlerin aksine hızlanabilmektedir. Ben en fazla 8’e kadar denedim, daha yukarı çıkıyor mu bilmiyorum soran olursa denerim. Üzerindeki kumanda pillidir ve uzaktan kumandadır. Hem ekran üzerinden hem de kumanda üzerinden kontrol edebiliyorsunuz. Eğim özelliği yoktur. Oldukça kullanışlı ve portatif bir koşu bandı. Eşim eliptik bisiklete geçmek istediği için, hem bisiklete bütçe yaratmak hem de ikisini birden koyacak yerimiz olmadığı için satmaya karar verdik.
Ekran görüntüsünde yer alan kol tutma yerleri mevcuttur. Çekyatın altında olduğu için alıp takmakla uğraşmadım
Dileyene fotoğraf atabilirim, tutacakları tak çıkar yapılabildiği için biz çıkarıp kullanıyoruz. Beraberinde verilecektir. Yer: İzmir/Bornova
Sorularınız olursa ulaşabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım. Burayı ve maillerimi düzenli olarak kontrol ediyorum.