Dediğim gibi ihtiyaç fazlası saati olan arkadaşlar fiyatını ve ürünü mesaj atabilirler uzun bir aradan sonra tekrar joglarla giriş yaptım fakat durumumu takip etmek amacıyla bir saate ihtiyacım var teşekkürler…
Forumda İkinci el - Koşu Forum
Sayfasında son bir yıla kadar 4-5 ilan var, özelden sahiplerine yazarsanız eposta ile mesaj gidebilir.
Şimdi aradığın saatin tek özelliği var, vo2max…pace nabız zaten ölçer vo2max varsa.
Bütçeye değinmekte fayda var.
Özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir o yüzden belirtmek istemedim
Selamlar,
2 yıldır aktif olarak Coros marka saat kullanıyorum.
Model: Apex2 Pro ( Killian Jornet Edition )
Coros uzun pil ömrü, iddialı GPS verileri, Vo2 Max, HRV, Pace, Nabız ve daha bir çok konuda fiyatının uygunluğuna nazaran kendini sürekli geliştiren ve kaliteli verileri ile ünlü markanın ciddi bir rakibi konumunda.
Coros Türkiye de satışı yok. Yurt dışından getirtiliyor. Ben Amerika dan aldırmıştım.
Kusuru yok temiz halen ilk günkü gibi kaliteli veri ölçümüne devam ediyor.
Coros kendi sitesinde şuan 449 Usd ye satıyor.
Ekstradan para vererek aldığım silikon kayış ile birlikte toplamda 3 kayış, sarj kablosu ve saat ilk günkü kutusunda verilecektir. 350 usd ye satıyorum.
Kendim tekrar farklı bir model sipariş edeceğim için satıyorum. Marka değiştirmek gibi bir hedefim hiç yok.
Fotoğrafları ekliyorum. Siz de incelerseniz, uygun bulursanız özelden mesaj gönderebilirsiniz.