Huawei AppGallery Üzerinden Strava Senkronizasyon

Huawei’ye strava gelmeyecek sanırım?

Strava uygulaması appgalery’de anlatmak istediğiniz Huawei health’e strava senkronizasyonu gelecek mi bunu bilemeyiz. Singapur’da Huawei health ile strava’yı senkronize etmek mümkün bundan yararlanarak sahte singapur numarası alıp uğraşarak strava senkronizasyonunu yapmayı başarmışlar youtube videosu var gözatın. O kadar uğraşılır mı karar sizin.

2 Beğeni

Google play’de Healt Sync diye bir uygulama var. Onun aracılığı ile verilerinizi Huawei saatinizden strava’ya senkronize edebilirsiniz.

4 Beğeni

ios kullanan arkadaşlarım için bir yol mevcut ama bazen senkronize etmiyor. Endonezya bölgesinden bir hesap açacaksınız, bunu yaptığınızda uygulama içerisinde strava entegrasyonu açılıyor. Sadece koşu, bisiklet ve yürüyüşler senkron oluyor.

1 Beğeni
4 Beğeni

Trail koşuları hem adidas runtastic hem de Stravaya senkronize olmuyor. Normal koşuda problem yok. Sizde de benzer mi? Huawei patikayı koşudan saymıyor mu acaba :blush:

1 Beğeni

aynen öyle, düz koşu olacak sadece

1 Beğeni

Stravaya attıpında mesafe de değişiyor, henüz tam olmamış sanki…

Mesafe ölçüm için uygulamaların kullandığı algoritmalar farklı ölçümlerin farklı çıkması normal.

Huawei health uygulamasına strava desteği gelmiş gözüküyor. Ben>gizlilik yönetimi>veri paylaşımı ve yetkilendirme bölümünden kontrol edin.

GT runner modeli almak.uzereyim.strava desteklemiyor ise almayayım o zaman

Son güncellemelerle koşu ve birkaç aktivite türü daha için strava desteği geldi. Fakat ben ağırlık antrenmanları için hala health sync kullanmaya devam ediyorum.

konuyu hortlatacagim kusura baknayin ama

huawei watch ile strava iliskilendirip kullanan arkadaslar son gunlerde sorun yasiyor mu?

strava kosu kalp hizi alamaiyorum diyor veri yok. diger her sey var. kurdum kaldirdim yetli vs herseyi yaptim.

strava bugun bisiklet antrenmanini gormedi. bazen kosuda da yapiyor bunu.

var mi tecrube eden acaba?

1 Beğeni

kalp verisini bende aktaramadım.
strava antremanı yakalamazsa huawei uygulamasından ben-ayarlar-verileri manual senkronize et yapıyorum yakalıyor genelde.

2 Beğeni

bende kalp verisini aktaramıyorum huawei health üzerinden. Başarabilen varsa ve bilgilendirirse minnettar olurum.

1 Beğeni

Stravada data izinlerinde değişiklik olmuş olabilir.

Sorunu çözen Huawei saat kullanıcıları ne der, beklemedeyiz.

strava ile yazistim. stravayi biraz zorladim ve ciddiye alip bir inceleme donusu yapti.

ozetle strava diyor ki; biz bie yazilimiz ve bize bilgi aktarma yontemleri belirli. iliskili oldugumuz donanim veya yazilimlar bize bu yontemler ile ne aktarirsa onu kullaniyorruz. ve yine nazikce huawei ile iletisim kurmami tavsiye ettiler.

oncelikle sonucta partnershipler ve kendi aralarinda cozmelerini beklerdim ama strava huaweyi herhangi bir paydas gibi davraniyor ve bu yaklasimi ben degistiremem.

yurtdisi forumlardan buldugum kadariyla konu yeni degil ve benim gibi girisim yapanlarda pes ermis durumda. yani baskalari da ugrasmis ama bir cozum elde edememis, bunu da anladik…

su an tek yapabilecegim donanimi satin alan bir kullanici olarak huawei ile iletisime gecip bu bugi gidermlerini istemek veya sattiklarinin urunun ozellikleri tam dwsteklenmedigi icin iade etmek. sansimi bir de huawei tarafinda deneyecegim.

bu ara third part bir uygulama ile huawei antrenmanimi strava ile guncelledim ve evet heart rate bilgisi de stravaya aktarildi. simdi bu durumda huawei de biz veriyi veriyoruz strava isleyemiyor diyecektir. ama o senkronizasyon uygulamasina bir suru yetki izin verdim ayrica deneme surumu ile yaptim 10 gun sonra parali…

koskoca global iki markayi ucuncu dunya ulkesinden biri olarak anlastirmaya calisiyorurum gibi bir durum var, ironik…

2 Beğeni

simdi denedim cozulmemis hocam. strava ile baslattigim ticketi kapatmadim. biraz daha yazayim bakalim.tabi ne kadar cok kullanici yazarsa o kadar dikkay cekecektir…

2 Beğeni

Evdeki varsa başka birinin telefonuna strava kurup o kullanıcıya yeni cihazmış gibi Huawei tanımlansa.

Huawei “alınmasın (gücenmesin)” ama alınmasın denmemesi için strava ile ilişkiyi, kendi sistemindeki eksikliği neyse düzeltmeli (bir bakmışız strava çinli bir şirket olmuş).

Sonunda hallettim :slight_smile Bütün aktivitelerimde HR görünüyor artık. Yardım isteyen olursa özelden destek olabilirim.

1 Beğeni