Garmin hrm pro plus sorunu

1 sene içinde pil bitmeden garmin forerunner 935 ile senkreasyon sorunu 2 kere servis yeni değişim 3.tur aynı arızadan muzdarip servis bu sefer yenilemedi resetledi yolladı. yine eşleşmeme saate görünmeme sorunu inanın soğudum en iyisi diye alıyorum 1 sene olmadan 2 yeni değişim ve değişilenlerden de birinde benzer şikayet var mıdır böyle başına gelen

Başka Bir Saatlede Sağlamasını Yaptınız mı

2 Beğeni
Şu ChatGPT tavsiyesi

Eğer Garmin Forerunner 935 ile yaşadığınız sorunlar tekrarlıyorsa, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Yazılım Güncellemeleri: Saatinizin yazılımının güncel olduğundan emin olun. Yazılım güncellemeleri bazen hataları düzeltebilir.

2. Bluetooth ve Cihaz Uyumluluğu: Eşleşme sorunları, bazen Bluetooth veya kullandığınız cihazın uyumsuzluğundan kaynaklanabilir. Farklı bir cihazla deneyerek sorunun kaynağını belirlemeye çalışın.

3. Garmin Destek: Durumunuzu ayrıntılı olarak Garmin müşteri hizmetlerine iletin. Sorunun kronik olduğunu belirttiğinizde, daha kalıcı bir çözüm önerebilirler.

4. Alternatif Modeller: Eğer bu saat sürekli sorun çıkarıyorsa, başka bir model düşünmeyi de değerlendirebilirsiniz. Daha yeni veya farklı bir model, ihtiyacınızı daha iyi karşılayabilir.

5. Garanti ve Tüketici Hakları: Eğer ürün sürekli arızalanıyorsa, garanti kapsamında daha güçlü bir talepte bulunabilir veya tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz.

Uzun vadede, yaşadığınız sorunların sürekli tekrar etmesi cihazın üretim hatası olabileceğini düşündürebilir, bu yüzden yukarıdaki adımları izlemek en iyi yol olabilir.

Şu da Garmin önerisi:

Saat dışında telefonda veya başka marka saatte (hrm plus görebilecek marka model) test edebilirsin @herdogdu’nun dediği gibi.

2 Beğeni

Başka saatle denemedim ama yedek bi tane daha garmin hrm pro plus var onda bir eşleşme sorunu yok. Telefon bluetooth eşleşmesinde bile gözükmüyor.servis benzer hrm dual ve pro plus bantlarını aynı arızaya muhtelif yenileri ile değiştirmişti bu sefer resetleme ile çözülür sandı ama garmin pro plus bluetooth özelliği ne cebimle ne de saatle bulunamıyor. Kastettiğim bu garmin göğüs kemerleri uzun ömürlü olmaları gerekmiyor mu ? Her koşu sonrası yıkadığım terli bırakmadığım halde bu bantlar durduk yere bağlanamama sorunu yaşatması sonunda başka marka ürünlere geçirecek ya da sürekli servis gönderi ağıyla çözecez gibi duruyor.

2 Beğeni

Temiz bir bezi kolonya ile ıslatın
Pili çıkarın
Pil yuvasını kolonya veya dezenfektan ile nemlendirdiğiniz bezle silin
Yalıtımı iyi olmadığı için ter pil yuvasının içine sızıp orada temassızlık oluşturuyor.

bu rutini yazın havaların sıcak gittiği zamanlar 2 ayda bir yaparsanız sorun yaşamazsınız. Veya eski kasa hrm+ geçiş yapın onun yalıtımı daha iyi olduğu olduğu için böyle bir yaşatmıyor.

2 Beğeni