Garmin HRM Dual Bluetooh veri aktarım problemi ve çözümü

Merhabalar.
Garmin HRM Dual göğüs bandım var. Ant ve bluetooth bağlantısına sahip.

Garmin saatimle ant üzerinden bağlantı yapıyorum ve sorun yaşamıyorum ancak bluetooth üzerinden telefonumdaki diğer spor uygulamaları ile kullanmak istediğimde bluetooth bağlantıda yine sorun olmamakla beraber kalp atış verisini göremiyorum.

Android üzerinde, HR Monitor - Polar Beat - Elite HRV - HRV Camera ECG BLE uygulamalarında dendim.

Garmin destek sayfasında yazan şeyler zaten standart yöntemler. Aç kapat sil yükle vs. tabi ki bunların hepsini denedim ama değişen birşey yok.

Tavsiyesi olan var mıdır?

1 Beğeni

Bu sayfada NickMN kullanıcısının tavsiyesi ve altında uyguladım sorun çözüldü ifadesi var.Google çeviri:

NickMN:
Bir Android telefonla bir HRM Dual sensörü (veya herhangi bir ANT + veya Bluetooth sensörü veya watt metre) kullandığım her seferinde, bağlanmasından çok memnun kaldım. Bluetooth yapılandırma sayfasındaki sensörleri HİÇBİR ZAMAN ‘bağlamadım’. Onları yalnızca aplication’ın Uygulama tarafında bağladım. Yani ‘sensör ekle’ veya ‘cihazı bul’ vb. Wahoo Fitness, Strava vb…
ÇÖZÜM: Bluetooth yapılandırmasındaki sensörleri unuturdum … Uygulamaları kaldır… telefonu yeniden başlat… ardından Uygulamayı yeniden yükleyin ve sensörü Uygulamadaki etkinliğe bağlamayı deneyin.

Sercz:

Bluetooth yapılandırmasındaki hrm cihazı “unuttum”, yeniden başlatıldı, Runkeeper yükledim, bulundu ve kalp atış hızını gösteriyor.

Teşekkürler!

1 Beğeni

Ne yazık ki bunların hiçbiri çözüm olmadı.

Az önce foruma sorduktan hemen sonrasında bir iOS işletim sistemli bir telefonda denedim. Sorunsuz veri gösterdi denediğim uygulamalardan biri ile. Diğerlerini de deneyeceğim ama galiba denemediğim ve denemekten kaçındığım tek çözüm kaldı o da; android telefonuma format atmak. :face_with_diagonal_mouth:

Yakın zamanda format attıktan sonra sonucu yazarım.

1 Beğeni

Belki ios’da da 2. uygulamada sorun olabilir, yani biri ile eşleşmiş görünürken diğer sonradan eklenenleri bulmaz . Androidde de eşlesen tüm uygulamalardan kaldırıp, uygulamanın tekini silip, kapa aç yeniden yükle eşleştir ile denenebilr.Bir Android’i fabrika ayarına döndürmek onca uygulama kullanıcı adı fotoğraf vs ugraşmak.Kolay gelsin.

Tek tek program sil yükle, ilk ve ikinci etapta akla gelebilecek herşeyi denedim. ios’da da 3 uygulama kurdum, üçünde de çalıştı.

Google ile entegre olduğum için problem olmuyor ama uygulama bildirim sesleri, banka aktivasyonları vb. gibi dertler baki yine de.

1 Beğeni

Android cihazda AYARLAR-SIFIRLAMA-AĞ AYARLARINI SIFIRLAMA menüsünden ağ ayarlarını sıfırlayınca problem çözüldü.

1 Beğeni