Camelbak ve salomon su torbası

Merhabalar.

Camelbak su heybesi kullanan var mı acaba? Vidalı geniş kapağın avantaj olacağını düşünüyorum salomon gibi klipsli modellere göre ama her ikisini de kullanmış değilim.

Konu ile alakalı tecrübesi olan var mıdır?

Bu arada alacağım su torbasını “salomon agile 6” çanta ile kullanacağım.

Camelbak Crux 1.5lt
Camelbak Products LLC Camelbak Crux rezervuar içecek sırt çantası https://www.amazon.com.tr/dp/B01LA5F6RA?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_Y5V53FW64CCKY2M48V06

Salomon Soft Rezervuar 1.5lt
Salomon Soft Rezervuar 1,5 l, üniseks içecek şişesi, koşu, kayak ve snowboard için mükemmel, mavi/mavi https://www.amazon.com.tr/dp/B07V5BT3NT?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_0G0QWYP5F4XGJ6AHTQ4P

Başka bir marka kullanmıştım. Aklımda kalanlar: Tekrar doldurmak için çantayı çıkarmanız gerekiyor. Doldurduktan sonra havasını almak için ters çevirip biraz uğraşmalısınız. Ayrıca her seferinde çantanın içini yıkayıp kuruması için içine bir şeyler koymak gerekiyor. Ayrıca borusunun da temizlenmesi gerek. Yumuşak şişelerle kıyaslandığında pek pratik olmadığını söyleyebilirim.

Diğer yandan 1,5lt su torbası hiç su ikmali yapmadan bir yarışı bitirmenize fayda sağlayacaksa önemli derecede zaman kazandırabilir.

2 Beğeni

Teşekkürler bilgiler için.

Sırtın sıcaklığıyla su torbasındaki suyun ısındığını söyleyenler var ama bu konuda bir tecrübeniz var mı?

1 Beğeni

Evet ama sadece sıcak havalarda hissedilir oluyor. Yaz mevsimi dışında suyun ısınmasından şikayetim olmadı.

2 Beğeni