Fakat çok fazla üşengeçlik var. 20’li yaşlarımda mermi gibiydim fakat 36 yaşıma geldim günden güne üşengeçlik seviyem artıyor.
Bisikleti sattığım dönemde 83 kiloydum ve boyum 1.87, şu an kilom 96 ve boyum hâlen aynı
bu arada konunuz şuna benziyor eklentisini kaldırın gözünüzü seveyim yazacağım yazıya odaklanamadım bir türlü. 
2 Beğeni
Sporu ve sağlıklı yaşamı antrenman yada özel bir aktivite olarak değil günlük yaşamın bir parçası olarak yaşam biçimi haline getirirseniz çok rahat edersiniz En kötü sabahları işe gitmeden 20 şınav 20 alt 20 üst karın mekik çekmek 2 dk Akşamları yatmadan 5 dk kadar esneme hareketleri ile sağlıcaklı güzel bir uyku Çok şükür benim sporsuz bir günüm geçmiyor Haftanın 2-3 günü ağırlık antrenmanları ve ertesi günleri ful vücut esneklik,açma germeler (Ağırlık antrenmanları ertesi gününe özel ortalama 20 dk) Ve her sabah istisnasız standart açma germe (5 dk kadar) Yatmadan evvel de istisnasız açma germe (5 dk kadar )yapıyorum Her günde bazen 30+30 1 saat yada 20+20 40 dk yürüyorum Bunlar benim gülük ritüelim oldu
8 Beğeni