Sahibinden az kullanılmış kozmetik açıdan 10 üzerinden 9 puanlık bir ayakkabı herhangi bir deformasyon ve aşınma, açılma ve yırtılma yoktur gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
45 numaradır bilginiz olsun.
FİYATI: 6000 TL.
Sahibinden az kullanılmış kozmetik açıdan 10 üzerinden 9 puanlık bir ayakkabı herhangi bir deformasyon ve aşınma, açılma ve yırtılma yoktur gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
45 numaradır bilginiz olsun.
FİYATI: 6000 TL.
Keriz silkelenir
max 5 çıktı
Alıcısına hayırlı olsun. Trabuco Max 5 “sıfır ürün” intersportta 7391 TL şu an.
Trabuco max 4 ( az sayıda numara seçeneği ile) 4.400 ₺ civarında birçok sitede, max 5’ler ise indirimler ile 5.000-7.400 arası birçok sitede mevcut. Max4’ün 44 üstünü bulamadım ama 44 ve altı numaralar bolca mevcut.
İlker Bey arkadaşların tepkisi: Max 5’in piyasada olması ve sizin fiyatınıza yakın olması. Max2 2023 civarında piyasaya sürülmüş diye okudum ve raf ömründen dolayı zaten alınması pek tavsiye edilmez.
Hayır mantıklı değil. ![]()
Sevgiler.
Değil üstadım. Sitesindeki modeller Trabuco Max 5. Onlar da 10559TL net fiyatlı.
Ciddi alıcı değilim ve fakat araştırma yapmaya elim yatkın. Trabuco Max 2’nin satıldığı tee o dönemlerden kalan son kayıtlı fiyat sizdeki sarı model değil de turunculu model için 21.09.2024 tarihinde 5199 TL. Yani bu ayakkabının dönemindeki 0 satış fiyatı, sizin 2026’da verdiğiniz ikinci el fiyatından 800TL daha ucuz.
Elbette herkes ürününü istediği fiyattan satışa sunmakta özgür.