Şunuda eklemek isterim.
Eğer ciddi anlamda antrenman yapan, yarışlara hazırlanan, rekabetçi biriyseniz direkt Garmin derim. Başka hiç macera aramayın
Şunuda eklemek isterim.
Eğer ciddi anlamda antrenman yapan, yarışlara hazırlanan, rekabetçi biriyseniz direkt Garmin derim. Başka hiç macera aramayın
Suunto race s ile aynı fiyattaki garmini pil ve harita özelliği açısından karşılaştırınca suunto race s önde kalacak.
Sadece koşudan koşuya kullanmak için (Garmin sunto coros sınıfında) Huawei hariç hangi marka modele bakmalıyım
Garmin for runner 970 ama mikrofon, ekg ve Fener önemli değil derseniz 965. Forerunner 965 fiyatı, 970 çıktığı için iyi düşmüştü 30 binin az üzerine çok alan oldu ama bulmak zorlaştı.
cevaplar için teşekkür ederim ![]()
Huawei healthi kaldırdım tekrar kurdum Strava sorunu düzeldi fakat Huawei health verileri adidasa sync olmuyordu.
Adidasdan bugün bu e-postayi aldım . Sorunu tespit etmişler ve çözüm için uğraşıyoruz diyorlar.
Dear User,
Since 31 March you cannot connect your Huawei watch to the adidas Running App. We’ve identified the root cause and are working on it. However, there is a work around if you would like to continue using adidas Running App with your Huawei Watch.
Step-by-step guide for Android:
1. Pair watch in Huawei Health
2. Install/open Health Connect
3. In Huawei Health → enable Health Connect (write data)
4. In adidas Running → connect Health Connect (read data)
Huawei Watch → Huawei Health → Health Connect → adidas Running
If this doesn’t work try using Bridge App:
1. Install Health Sync
2. Source = Huawei Health
3. Destination = Health Connect
Huawei Health → Health Sync → Health Connect → adidas Running
Thank you for being part of our community and for running with us.
Sincerely,
Your adidas Running App team.
Bilemiyorum benim şansımamıdır, telefonum iPhone 12 saatim huawei gt6 stravaya senkron da hiçbir sorun yaşamıyorum, adidas running te de bir sorun yok. Şöyle ki Antrenman bitimi Huawei Health Strava ya atıyor, stravada Adidas running e atıyor antrenmanı sorunsuz bi şekilde
Merhabalar iyi forumlar,
Akıllı saat almak istiyorum 3 seçenek arasında kaldım, Huawei Watch GT6 Pro, Apple Watch Series 11, Garmin Venu 4. Yurtdışından alacağım için hemen hemen bu üçünün fiyatları aynı.
Telefonum iPhone olduğu için maalesef tam entegre olamayabiliyor bu konuda da kafam karışık. Siz hangisini önerirsiniz? Daha çok günlük kullanımda ama aynı zamanda koşu ve yüzme antrenmanlarında uzun süre yardımcı olacak bir saat arıyorum. Eski saatim Huawei Watch GT2 idi, yüzme antrenmanı yaparken aniden kapanması sonucu içine su alarak bozulmuştu. Fikirlerinize açığım teşekkürler.
Merhaba yurtdışı ve yurtiçi fiyatları Huawei de birbirine çok yakın oluyor. Yurtdışı alımda Garmin daha avantajlı hale gelecektir sizin için. Ben Apple watch a ısınamadım. Zaten huawei ve apple akıllı saatken Garmin spor saati modunda. Benim için Garmin-Huawei-Apple geliyor
Huawei nin Türkiye fiyatları yurtdışı ile aşağı yukarı aynı. Az biraz pahalı olsa bile taksit avantajı var ülkede yurtdışı değmez. Garmin balkan ülkelerinde yine çok uygun değil. almanya gibi bir ülkeye gideceksiniz garmin alınır.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Saati İngiltere’den almayı düşünüyorum, Türkiye’de 35bin₺’ye satılan Venu 4 mesela Amazon UK’de 23 bin₺ civarında. Garmin çok mantıklı ama hangi modelini alsam karar veremedim haftada 3 gün yüzüyorum bazen koşuyorum ama aynı zamanda bildirimleri görmek ve en azından aramaları görmek istiyorum. Önerdiğiniz model var mı acaba?
Bir ara epey araştırdım benim kullanım tarzım haftada beş gün koşu, yüzme yok. Garmin for runner 970 bana en çok uyan model. Ekg, dahili el feneri ve mikrofon gibi özellikleri var rahat bir model. Bende almanya ‘dan almayı düşünüyordum ama bu yaz olmayacak sanrıım.