Adana Kurtuluş Yarı Maratonu Yarış Raporum

16 Beğeni

@onurk Ne güzel yazmışsınız elinize sağlık, Epiktetos örneğiniz çok güzel. Yazınız Stoacı bir diğer filozof Marcus Auerlius’un “Güç zihninizdedir, dışarılarda değil. Bunu anladığınızda dayanıklılık gücünüzü de bulacaksınız” sözünü ve bir çok diğer sözünü de aklıma getirdi. Ben de o bahsettiğiniz duygularla koşuya başladım, bir ara sağanaktan dolayı gözlerimi açamıyordum, ilk 10 dk bırakmak fikriyle çok mücadele ettim, kendime söz verdim 20 dk sonunda hala aynı düşünüyorsam bırakacaktım fakat düşüncelerim de duygularım da değişmişti, ve çok güzel bir deneyim yaşamış oldum. Adana’nın ılık havasında yağmuru hep çok severim zaten. En sevdiğim YM’dur Adana, her yıl Ocak bu yüzden heyecanlandırır beni. Yazınız da artı değer kattı, ayağınıza ve elinize sağlık tekrardan.

8 Beğeni

Hava koşullarının koşu coşkusunu olumsuz etkilememesi koşuya olan tutku ve sevgiyi de gösteriyor
’’Evet, artık yarış başlamıştı ve artık sadece eylem vardı. Ne sosyal medyada bini bir para olan “motivasyon” nasihatleri, ne de yüzlerce yılın imbiğinden süzülüp gelen bilgelik dolu felsefi doktrinler Bunların artık hiçbir önemi yoktu’’Katılıyorum

9 Beğeni

Dostum tebrik ederim öyle güzel anlatmışınızki : bu kadar olur. Sizden birde ultramaraton koşarak duygularınızı yazmanızı bekliyorum.

6 Beğeni