2018 UTMB'ye doğru

UTMB’ye 10 günden az bir zaman kaldı!
Ne heyecan!

Hatırlarsanız, 2016 yılında Cenk Turan ile bir UTMB röportajı yapmıştık…

Cenk Turan, UTMB https://teamrunbo.wordpress.com/2016/11/21/cenk-turan-utmb/ via @teamrunbo

Tecrübelerin paylaşılmasını değerli buluyoruz… Hepimiz öğreniyoruz… UTMB gibi değerli yarışların tecrübelerinin paylaşılmasını da önemsiyoruz… Sadece yarış raporlarından değil, merak ettiklerimizi sorup öğrenmek de istiyoruz… Bu sebeple röportajı her yıl geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz…

Bu yıl farkli olarak röportajı yarış öncesi yaptık…
Umut Can Aslan ile.

Bu röportajı bu yıl neden Umut Can ile yaptık? Umut Can’ın oldukça genç yaşında ultra koşmaya başlamasını önemsiyoruz. Gururla izliyoruz, hedeflerini büyüttükçe yaşının çok ötesinde işler yapmasına, çalışma disiplinini taktir ediyoruz… Sadece kendi yaşıtlarına değil, hepimize bir rol model Umut Can.

Ultra (42,195km üzeri) mesafeleri koşmak, hepimizin çok iyi bildiği gibi sağlam mental güç gerektiriyor. Bu kadar erken yaşta nasıl bir kafası var Umut Can’ın? Nerden bu çamurlu ve tozlu patikalara düştü? Şahsen çok merak ediyorduk, taa tanıştığımız ilk günden beri… Evet henüz yolun çok başında fakat Umut Can’ın hepimize örnek olacağı ve kendimizden de bir şeyler bulacağımızı umduğumuz röportajını yapmayı bu sebeple ve özellikle istedik.

Röportaj linki:


Bu yıl da izleyicisi olacağımız yılın en güzel organizasyonunun heyecanı bizi bile sapasardı! Bu etkinliğin içinde olacak koşucular ne haldedir kim bilir! UTMB organizasyonunda koşacak Türk yarışmacıların listesini de röportaj sonuna ekledik. Başta Umut Can’a, koşacak herkese şimdiden çok başarılar! Şansınız yaver gitsin, Mont Blanc’ın zirvelerinden keyifle, patikalarında dans edin, kuş olup uçun!

Team Run.BO adına,
Bike Geçkinli

11 Beğeni

https://youtu.be/_X_mUtb2XZA. linkinde UTMB canlı yayını var. Ara ara bakıyorum. Finishleri canlı izlemek güzel oluyor. :blush:

2 Beğeni

Bu yil canli yayin pek şahane! 70 kişilik bir saha ekibi canlı yayını takip ediyor… Elektrikli bisikletliler, drone ve bugün de ccc starti ile birlikte helikopter ekibi de eklendi canlı yayın ekibine… Seneye UTMB’nin kategorilerini koşmayı planlayanlar için büyük şans, koşacağınız parkurun tamamını izleme şansınız var… Bu festival kaçmaz! Keyifli seyirler dilerim!

2 Beğeni

Koşanlar, istasyonlara girince sularını ben dolduruyormuşum gibi hissediyorum izlerken…:blush::grin:

Kemal bey CCC’de çok çok iyi gidiyor, klasmanında birinci durumda ve Trient’e vardı. Bundan sonra iki tırmanış kalıyor. Bir aksilik olmazsa kürsüde olacak!

5 Beğeni

Heyecanla takipteyiz! Bayrakları çıkarın kürsü geliyor! :sparkles::trophy:

2 Beğeni

20 saatlik bir yarisi izlemenin/takip etmenin ne kadar keyifli olabileceğini herkese ispat etti bu yil UTMB. Boyle bir yilda ilk Turk kürsüsü ise isin kaymağı oldu.

4 Beğeni

UTMB’den canlı yayın şahane bir şey. Fransa Bisiklet Turu, Dakar Rallisi izler gibi izledim. Çok emek vermişler… :clap::clap:

1 Beğeni

Caner harika bir özet hazırlamış.
http://uzunpatika.com/utmb-2018-ongorulmeyenlerin-yili/

8 Beğeni

UTMB 2018 raporum hazır, keyifli okumalar! :slight_smile:

16 Beğeni

İşte beklenen rapor :blush:

2 Beğeni

Elena Hanım, yarışının tamamının dökümünü Strava hesabınıza ekleyecek misiniz? İncelemek isteriz… :blush:

1 Beğeni

Merhaba :slight_smile:️! Saatim maalesef 27 saat sonra kapandı. Strava’ ya bilgileri manual girdiğim için rota bilgileri yok orada. Bu linkten kaydedildiği 141 km var (mesafeyi manual girerek 170 km yaptım ama rota sadece 141 km’ lik). Saat şarjını bu sefer almadım geçen sene kablomla koştuğuma rağmen tüm data kayboldu. Rotayı da artık ezberledim hele son kilometreler :laughing:!
Linki : https://www.movescount.com/moves/move240418070
Sevgiler!

2 Beğeni

İyi okumalar :pray::slight_smile:️:mountain_snow::four_leaf_clover::running_woman::pray::mountain_snow::mountain_snow::mountain_snow:!

Teşekkürler cevap için.

Ben, benim saatimin 27 saat sonra kapanıp kapanmadığını deneyemedim hiç. :joy:

Alper Bey ve sizi, Belgrad parkurlarında yakalamak üzere diyelim o zaman.

Başarılı yarışlarınızın devamını dilerim.:clap::clap::clap:

3 Beğeni

Çok teşekkürler! İyi antrenmanlar, sevgiler. :slight_smile:

Merhaba bu sene katıldığım CCC 2018 yarışının raporunu aşağıdaki linkte, iyi okumalar dilerim;

Tanzer Satır

8 Beğeni

Yarış raporunuzu büyük bir zevkle okudum, elinize sağlık.

1 Beğeni

Çok teşekkürler :)! Size de çok tebrikler ve kaleminize sağlık!